Antena 3 CNN Actualitate Locale Bărbat din Dâmbovița, lovit mortal pe trecerea de pietoni de o mașină-şcoală condusă de un tânăr care lua lecţii de şofat

Bărbat din Dâmbovița, lovit mortal pe trecerea de pietoni de o mașină-şcoală condusă de un tânăr care lua lecţii de şofat

Un bărbat de 60 de ani a murit după ce a fost lovit o mașină condusă de un tânăr aflat în timpul orei de condus. Accidentul a avut loc pe o stradă din Târgoviște, județul Dâmbovița.

Bărbat din Dâmbovița, lovit mortal pe trecerea de pietoni de o mașină-şcoală condusă de un tânăr care lua lecţii de şofat
Sursa foto: Arhivă
de Redacția Antena 3 CNN    |    16 Apr 2024   •   20:42

IPJ Dâmbovița anunță că polițiștii din Târgoviște au fost sesizați marți cu privire la producerea unui accident pe strada Silviu Stănculescu.

"Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident rutier în localitate, pe strada Silviu Stănculescu. Din primele verificări, poliţiştii au constatat că un pieton, de 60 de ani, din Lazuri, ar fi fost acroşat şi accidentat de un autoturism condus de un tânăr de 17 ani, din Greci, care s-ar fi aflat în timpul unei şedinţe de conducere, sub supravegherea instructorului auto, un bărbat de 47 de ani, tot din Greci", precizează IPJ Dâmboviţa. 

În urma impactului, pietonul a fost rănit, fiind transportat la spital. Deși medicii s-au luptat pentru viața lui, bărbatul nu a supraviețuit accidentului și a decedat. 

 

 

×
Subiecte în articol: accident şcoala de şoferi pieton lovit
Parteneri
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"
x close