Antena 3 CNN Actualitate Locale Planul roşu de intervenţie, activat după un accident grav în Buzău. Un microbuz cu copii și două autoturisme, implicate în carambol

Planul roşu de intervenţie, activat după un accident grav în Buzău. Un microbuz cu copii și două autoturisme, implicate în carambol

Accident grav pe sensul de intrare în orașul Buzău dinspre Ploiești. Autoritățile au activat Planul Roșu de intervenție. Traficul este complet blocat.

de Laura Dinu    |    19 Ian 2024   •   12:09

Un accident grav a avut loc, în urmă cu câteva minute, la intrarea în orașul Buzău, dintre Ploiești. Traficul este complet blocat.

În accident a fost implicat și un microbuz în care se aflau mai mulți copii. 

În acest moment nu se cunoaște starea acestora. 

”Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN2 Buzău-București, la ieșire din municipiul Buzău, județul Buzău, s-a produs o coliziune în care au fost implicate două autoturisme și un microbuz.

Potrivit primelor informații, șase persoane au suferit leziuni, ce primesc îngrijiri medicale. A fost activat planul roșu de intervenție. 

Traficul rutier este oprit pe ambele sensuri.

Se estimează reluarea normală a circulației în 45-60 de minute”, informează Centrul Infotrafic. 

Potrivit surselor Antena 3 CNN, în microbuz se aflau șapte sportivi de la un club de judo din Focșani și doi adulți. Aceștia se îndreptau către o competiție ce urma să aibă loc la Drobeta Turnu Severin. 

Poliția spune că șoferul microbuzului ar fi întors autoturismul, cel mai probabil fără să se asigure. 

Șoferul microbuzului a spus reporterilor că nu știe ce s-a întâmplat. 
 

×
Subiecte în articol: accident Buzau
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close