Antena 3 CNN Actualitate Locale Plan Roşu de Intervenţie în judeţul Cluj, după ce 14 muncitori de la o fabrică s-au intoxicat

Plan Roşu de Intervenţie în judeţul Cluj, după ce 14 muncitori de la o fabrică s-au intoxicat

Autorităţile din judeţul Cluj au activat Plan Roşu de Intervenţie, după ce 14 muncitori de la o fabrică din Câmpia Turzii s-au intoxicat cu o substanţă care încă nu a fost determinată.

de Alexandra Dima    |    25 Mar 2024   •   13:35

Mai multe persoane acuză stări de rău, după ce s-ar fi intoxicat cu o substanță de curățare la o firmă de prelucrare a mobilei din Câmpia Turzii, județul Cluj, transmite IGSU.

„Din informațiile primite la acest moment, 14 persoane, conștiente și coooerante, acuză stare de rău”, arată pompierii, care susțin că au fost solicitați la o posibilă intoxicație cu o substanță de curățare, la o societate comercială de prelucrare a mobilei din Câmpia Turzii.

La nivelul județului Cluj a fost activat Planul roșu de intervenție, care presupune suplimentarea resursei medicale la fața locului.

La fața locului au fost alocate o mașină de stingere, o ambulanță SMURD, o autospecială pentru transport victime multiple și trei ambulanțe SAJ.

ISU Cluj a precizat ulterior că, la fața locului, au fost evaluate 14 persoane, toate cu simptome ușoare. „Urmează să fie stabilit câte dintre acestea vor fi transportate la spital”, arată pompierii clujeni.

Intervenția este în desfășurare.

×
Subiecte în articol: Cluj Turda plan rosu
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close