Antena 3 CNN Actualitate Locale Pompieri agresați de locatari, la incendiul din Craiova! Focul a cuprins un bloc și s-a extins la alte două

Pompieri agresați de locatari, la incendiul din Craiova! Focul a cuprins un bloc și s-a extins la alte două

Mai mulți pompieri care interveneau la incendiul din Craiova au fost agresați verbal și îmbrânciți de locatarii supărați că salvatorii nu intervin destul de repede, iar flăcările se extind și la blocurile de lângă.

Pompieri agresați de locatari, la incendiul din Craiova! Focul a cuprins un bloc și s-a extins la alte două
de Loredana Chimoiu    |    07 Sep 2023   •   10:53

Un incendiu de proporții a izbucnit joi-dimineață, în jurul orei 8:00, în cel mai populat cartier al Craiovei. 

Două blocuri din Craiovița Nouă, cel mai mare cartier din municipiu, au luat foc. Prima dată incendiul a început la una dintre mansarde, însă foul s-a extins și la cel de-al doilea bloc, care este lipit de primul. Apoi un al treilea bloc din vecinătate a fost cuprins de flăcări.

Citește și: Incendiu puternic la mansarda unui bloc, în cel mai populat cartier din Craiova! Focul s-a extins la alte două blocuri vecine

Oamenii i-au acuzat pe pompieri ca nu au apă suficientă și că nu intervin destul de repede. Mai mult, potrivit corespondentului Antena 3 CNN, aflat la fața locului, un locatar nemulțumit i-a dat o palmă unui pompier. Purtătorul de cuvânt al ISU Dolj, Tania Vîlceanu, susține însă că "nu au fost lovituri cu palmele", ci doar agresiuni verbale din partea locatarilor.

"Incendiu este localizat, se lucrează pentru lichidarea ultimelor focare de la fața locului. Nu am colegi care să fie loviți. Sunt colegi agresați doar verbal, dar îi este normal, oamenii sunt supărați. Casele le sunt cuprinse de flăcări. Nu comentez acest incident, nu au fost lovituri cu palmele. Forțele de poliție au fost suplimentate imediat la la fața locului și colegii ne-au venit în sprijin. Au venit jandarmi și polițiști la fața locului. Am avut o femeie cu un atac de panică și un bărbat cu arsuri de gradul unu și doi pe mână, pe mâini, fiind transportat la spital de către echipajul SMURD.", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Dolj, la Antena 3 CNN.

La locul incendiului au ajuns echipe de polițiști și jandarmi.

Un locatar a suferit un atac de panică, iar un altul a suferit arsuri la mâini, fiind transportat la spital. Nu sunt, potrivit datelor din acest moment, persoane decedate.

×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close