Antena 3 CNN Actualitate Locale Pompieri pe terenul de fotbal, în ziua de Paște. ISU Bacău: ”Desfășurau activitatea de pregătire fizică”

Pompieri pe terenul de fotbal, în ziua de Paște. ISU Bacău: ”Desfășurau activitatea de pregătire fizică”

Imagini cu mai mulți pompieri din Bacău aflați pe terenul de fotbal în plină pandemie de coronavirus i-au revoltat pe locuitorii orașului. Oamenii le-ar fi atras atenția pompierilor că atitudinea lor este una nedreaptă, având în vedere restricțiile ordonanțelor militare. Reprezentanții ISU Bacău însă spun că pompierii își făceau antrenamentul fizic.

Pompieri pe terenul de fotbal, în ziua de Paște. ISU Bacău: ”Desfășurau activitatea de pregătire fizică”
Sursa foto: antena3
19 Apr 2020   •   19:32

Imaginile surprinse astăzi, la Bacău, au revoltat mai mulți locuitori ai orașului care i-au văzut pe angajații ISU pe terenul de fotbal

”Inițial a venit izoleta, acolo, pe teren, după care și o mașină de stingere, din care au început să coboare pompieri. Am văzut că se dezbrăcau și au început să joace fotbal”, a declarat un martor. 

Potrivit acestuia, angajații ISU nu erau îmbrăcați în echipament sportiv de la început. Aceștia s-au schimbat din uniformă în echipament lejer. 

”În momentul în care au sosit acolo erau îmbrăcați în cele negre, pe care scriau pompieri”, a declarat au martor. 

Activitatea recreativă a pompierilor ar fi fost întreruptă chiar de oamenii nemulțumiți de atitudinea acestora. Reprezentanții ISU au declarat  însă că activitatea angajaților a fost, de fapt, o pregătire fizică necesară.

”Pentru protecția persoanelor, pompierii militari au fost distribuiți în diferite locații, din aria de competență. Aceste spații au fost identificate și puse la dispoziție de autoritățile și instituțiile locale. Tura de serviciu, formată din 7 militari, desfășura activitatea de pregătire fizică în timpul avut la dispoziție”, a declarat un reprezentant ISU Bacău.

 

×
Subiecte în articol: fotbal teren Bacău ISU pompieri
Parteneri
Marius Budăi anunță o nouă creștere a salariilor în România!
x close