Antena 3 CNN Actualitate Locale Primarul Craiovei, despre elevul ucigaș din Grădina Botanică: "Este un psihopat, un criminal în serie. A venit special să omoare pe cineva. A dat de 20 de ori cu cuţitul"

Primarul Craiovei, despre elevul ucigaș din Grădina Botanică: "Este un psihopat, un criminal în serie. A venit special să omoare pe cineva. A dat de 20 de ori cu cuţitul"

Primarul din Craiova, Lia Olguța Vasilescu, a făcut, joi, declarații, despre atacul înfiorător din Grădina Botanică și despre criminalul de 17 ani care a ucis o fată 14 ani și a rănit grav un tânăr de 19 ani.

Primarul Craiovei, despre elevul ucigaș din Grădina Botanică: "Este un psihopat, un criminal în serie. A venit special să omoare pe cineva. A dat de 20 de ori cu cuţitul"
de Mia Lungu    |    29 Iun 2023   •   13:30

Lia Olguţa Vasilescu a vorbit despre elevul criminal din Grădina Botanică, în cadrul ședinţei de consiliu de joi.

"Este un psihopat, un criminal în serie (…) Ucigașul a premeditat această crimă. Nu se cunoșteau.

Am văzut tot felul de speculaţii că se cunoşteau, am văzut că victimele sunt vinovate, tot felul de scenarii şi nebunii. Nu, nu se cunoşteau. A venit special să omoare pe cineva.

Vă daţi seama cât sânge rece a avut dacă a trecut, la câteva secunde, de polițiștii cu care a vorbit, și a dat de 20 de ori cu cuţitul într-o persoană?! Aici nu putem vorbi decât despre un psihopat. Un psihopat care, atenție, nu era craiovean. A venit de la el din comună special să ucidă pe cineva.

Deci, dacă nu era Grădina Botanică, probabil că ar fi fost orice alt loc, pentru că este greu să identifici un psihopat după o discuție de câteva secunde, asa cum s-a întâmplat cu echipajul care l-a întâlnit în parc.“, a declarat Olguţa Vasilescu.

"Eu ma întreb ce a făcut psihologul şcolar, pentru că elevul a dat teste psihologice anual. Înţeleg, mai mult, că psihologul a avut ceva discuţii cu personajul, că şi-a dat seama că este ceva în neregulă. Dar atunci de ce nu l-a trimis la un psihiatru, ca să primească tratament adecvat?", s-a întrebat Lia Olguţa Vasilescu.

Primarul Craiovei a anunțat că, potrivit ultimelor informații primite de la medici, tânărul de 19 ani înjunghiat de criminal este în continuare în stare gravă dar există semne de ameliorare.

×
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close