Antena 3 CNN Actualitate Locale Rupere de nori în Cluj! Centrul oraşului a fost inundat: "În orașul nostru de cinci stele, apa-i până la genunchi pe o arteră principală!"

Rupere de nori în Cluj! Centrul oraşului a fost inundat: "În orașul nostru de cinci stele, apa-i până la genunchi pe o arteră principală!"

O ploaie puternică care a căzut în această seară la Cluj. Mai multe cartiere au fost inundate la mai puțin de jumătate de oră de la începerea ploii, iar rețeaua de canalizare a cedat în mai multe zone din oraş.

Rupere de nori în Cluj! Centrul oraşului a fost inundat: "În orașul nostru de cinci stele, apa-i până la genunchi pe o arteră principală!"
Sursa foto: stiridecluj.ro
de Georgiana Adam    |    09 Aug 2022   •   22:57

Furtuna de marți seara a fost violentă și a inundat mai multe străzi din centrul oraşului, iar canalizările nu au făcut faţă.

Spre exemplu, şoferii care se deplasau pe o arteră principală din Zorilor au fost nevoiţi să încetinească şi chiar să oprească maşinile până la oprirea ploii.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Un şofer a făcut haz de necaz şi a spus că Someșul este acum navigabil.

"În orașul nostru de cinci stele, apa-i până la genunchi pe o arteră principală, după o ploaie de câteva minute. Natura e de vină că ne ia pe nepregătite, nicidecum canalizarea de proastă calitate, nu?", a spus acesta pentru stiridecluj.ro.

De asemenea, Bulevardul Eroilor din Cluj-Napoca, a fost iarăși inundat, deşi muncitorii Primăriei Cluj-Napoca au lucrat săptămânile trecute, însă nu şi la sistemul de scurgere a apelor pluviale.

Un alt șofer a rămas cu maşina în drum, la intersecția Observatorului și Calea Turzii, după ce apa a ajuns la motor. 

Apa depășea în intersecție un metru, așa că alți șoferi nu au avut curaj să se încumete. 

Mai mult, parcarea celui mai mare centru comercial din Cluj-Napoca a fost inundată, mai ales că zona nu are deloc canalizare.

Atenție, dacă circulați prin zonă puteți rămâne în pană, pentru că apa este foarte adâncă.

Imaginile pot fi văzute AICI.

×
Subiecte în articol: rupere de nori Cluj furtuna genunchi
Parteneri
Marius Budăi anunță o nouă creștere a salariilor în România!
x close