Antena 3 CNN Actualitate Locale Şofer de autobuz, snopit în bătaie de un călător, în Timişoara. Motivul incredibil pentru care pasagerul a recurs la acest gest

Şofer de autobuz, snopit în bătaie de un călător, în Timişoara. Motivul incredibil pentru care pasagerul a recurs la acest gest

Poliţiştii din Timişoara caută un bărbat agresiv care a snopit în bătaie un şofer de autobuz. Bătaia a fost surprinsă de camerele de supraveghere.

de Redacția Antena 3 CNN    |    30 Apr 2024   •   11:33

Update 11:00. În urma verificărilor efectuate de polițiștii Secției 2 Timișoara, a fost identificat un tânăr, în vârstă de 24 de ani, bănuit de comiterea infracțiunii de lovire sau alte violenţe. În prezent, acesta se află la audieri.

Un șofer de autobuz de transport în comun din Timişoara a fost luat la bătaie de un pasager, în urma unui conflict izbucnit între cei doi. 

Întregul scandal a avut loc chiar în staţie, pe motiv ca şoferul nu a deschis şi prima uşa a autobuzului, ci doar pe ultimele două.

Călătorul, scos din sărite de acest gest, l-a lovit pe şofer, iar apoi a plecat.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

"Poliţiştii au început deja cercetările şi au deschis un dosar penal. De asemenea, este în derulare o anchetă la nivel intern, pentru a stabili cu exactitate cum s-a întâmplat întregul incident.

Păstrăm legătura cu colegul nostru zilnic, a fost operat, iar în acest moment se recuperează. Este un eveniment regretabil”, a spus Patriciu Ruset, director adjunct al STPT pentru opiniatimisoarei.ro.

×
Subiecte în articol: sofer de autobuz batut pasager
Parteneri
ANM anunţă cum va fi vremea în iunie
x close