Antena 3 CNN Actualitate Locale O tânără din Buzău a furat mașina lăutarilor de la nunta la care participase, apoi a lovit un alt vehicul pe drum | Femeia a fost trezită de polițiști a doua zi

O tânără din Buzău a furat mașina lăutarilor de la nunta la care participase, apoi a lovit un alt vehicul pe drum | Femeia a fost trezită de polițiști a doua zi

O tânără din Buzău a furat maşina unui lăutar de la o nuntă, a lovit un alt vehicul pe drum şi a condus până la un hotel, apoi s-a pus la somn ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. A doua zi, femeia s-a trezit cu poliția la ușă.

O tânără din Buzău a furat mașina lăutarilor de la nunta la care participase, apoi a lovit un alt vehicul pe drum | Femeia a fost trezită de polițiști a doua zi
Sursa foto: Getty Images I Francesco Carta fotografo
de Roxana Mihăiescu    |    17 Ian 2024   •   20:52

Totul s-a întâmplat pe data de 14 ianuarie. Tânăra de 29 de ani se afla la o nuntă, iar la un moment dat, după ce a consumat alcool, a decis să plece la hotelul unde era cazată.

După ce a ieșit din incinta localului și a văzut că nu are cu ce să plece spre cazare, tânăra a remarcat o mașină pornită, cu cheile în contact, apoi s-a decis să o fure şi să conducă până la hotel.

În timp ce se deplasa spre cazare, femeia a lovit un alt vehicul, însă a plecat de la fața locului. Ajunsă la hotel, tânăra s-a pus la somn, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

A doua zi, poliţiştii alertaţi de muzicieni au mers la ușa tinerei.

Fata s-a ales cu un dosar penal, fiind acuzată de furt în scop de folosință și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Citește și: România, dată în judecată de Pfizer! Compania ne cere să cumpărăm cele 28 de milioane de vaccinuri anti-COVID pe care le-am comandat

 ”Din cercetările efectuate de către poliţişti s-a stabilit că, în ziua de 14 ianuarie a.c., membrul unei formații muzicale a lăsat un autovehicul pornit și neasigurat în fața unui restaurant. Bănuita ar fi profitat de neglijența acestuia, ar fi sustras autovehiculul, pe care l-ar fi condus până la o unitate hotelieră, pe traseul parcurs fiind implicată şi într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

În urma investigațiilor, polițiștii au identificat-o și depistat-o pe tânără. Întrucât emana halenă alcoolică, a fost testată cu aparatul alcooltest, care a indicat valoarea de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat. Prahoveanca a fost condusă la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei”, ”, a transmis IPJ Buzău, notează observatornews.ro.

×
Subiecte în articol: Buzau nunta tanara
Parteneri
100 de blocuri din Bucureşti, fără apă caldă până pe 1 mai!
x close