Antena 3 CNN Actualitate Locale "Nu avea cum să fie tigru!" Bârlădeanul cu piciorul sfârtecat de tigrul de la Zoo a declarat că, de fapt, s-a luptat cu o pisică

"Nu avea cum să fie tigru!" Bârlădeanul cu piciorul sfârtecat de tigrul de la Zoo a declarat că, de fapt, s-a luptat cu o pisică

Un bârlădean în vârstă de 46 de ani a scăpat miraculos din ghearele tigrului bengalez din Grădina Zoologică.

"Nu avea cum să fie tigru!" Bârlădeanul cu piciorul sfârtecat de tigrul de la Zoo a declarat că, de fapt, s-a luptat cu o pisică
Sursa foto: Fotograf Cristian Apostol
de Redacția Antena 3 CNN    |    30 Aug 2023   •   21:01

Bărbatul s-a trezit din anestezie, dar și din beție, și nu știa de ce a ajuns la spital cu piciorul stâng bandajat.

Când a aflat de aventura sa, le-a spus medicilor de fapt nu s-a "luptat" cu un tigru, ci cu o pisică... mai mare, scrie Vremea Nouă.

Bârlădeanul a fost internat la Spitalul Municipal Elena Beldiman din Bârlad, după ce, inconștient și sub influența băuturilor alcoolice, acesta a băgat piciorul în cușca tigrilor.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"Nu este adevărat. Mie nu mi-a sfâșiat piciorul un tigru, cum spuneți dumneavoastră. Acolo era o pisică, cei drept era mai mare. Nu avea cum să fie tigru!", a spus bărbatul când s-a trezit din beţie.

Citeşte şi: Bărbat atacat de un tigru, la Grădina Zoologică din Bârlad

Reamintim că, duminică, bărbatul de 46 de ani, după ce a băut în Bâlciul din Bârlad, a vrut să-și încerce puterile cu un tigru bengalez din Grădina Zoologică.

S-a cățărat pe gratiile de la cușca tigrului, unde nu mai era plasă de protecție.

Tigrul l-a rănit rapid la un picior, dintr-o simplă mișcare a labelor sale puternice, iar bărbatul s-a ales cu o plagă și fractură deschisă la glezna stângă.

×
Subiecte în articol: tigru pisica Barlad gradina zoologica
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close