Antena 3 CNN Actualitate Locale Un cunoscut luptător de K-1 a fost ales viceprimar într-o localitate din Vaslui

Un cunoscut luptător de K-1 a fost ales viceprimar într-o localitate din Vaslui

Un cunoscut luptător de K-1 a fost ales viceprimar într-o localitate din Vaslui
Sursa foto: Foto: pixabay.com
27 Iun 2016   •   20:21

Daniel Alexandru, luptător în circuitul Superkombat, a fost ales, la doar 27 de ani, viceprimar al comunei vasluiene Banca, scrie Agerpres.

Absolvent al Facultăţii de Drept din Iaşi şi cu un master în Administrarea Afacerilor Agricole, sportivul care se pregăteşte la Scorpions Iaşi, alături de Cătălin Moroşanu, s-a remarcat prin evoluţia în galele organizate de Eduard Irimia, iar în 2013 chiar a devenit campion european WAKO Pro după ce şi-a făcut KO adversarul, pe italianul Jacopo Bianconcini, chiar în Italia.

Deşi a preluat oficial funcţia de viceprimar în această săptămână, Daniel Alexandru a anunţat că nu va renunţa la cariera de luptător, iar pe 6 august va urca din nou în ring, în gala Superkombat care va marca oficial retragerea lui Ionuţ Iftimoaie din carieră cu un super meci împotriva lui Jorgen Loren.

''Le mulţumesc tuturor concetăţenilor din comuna Banca pentru că mi-au acordat încredere şi colegilor din Consiliul Local fiindcă m-au votat pentru această funcţie. Cu siguranţă, lumea mă percepe în primul rând ca luptător, însă voi imprima aici doar dăruirea şi puterea de a nu renunţa în niciun moment la ceea ce mi-am propus. Nu am făcut nicio promisiune electorală, vreau doar să facem treabă aici'', a spus Daniel Alexandru, primul viceprimar-luptător din România.

Vasluianul nu este primul reprezentant al sporturilor de contact care intră în administraţia publică din postura de luptător activ, în această situaţie fiind şi Cătălin Moroşanu, care este consilier judeţean la Iaşi, ales pentru al doilea mandat.

×
Parteneri
Mobilizare impresionantă pentru Aryan, copilul rătăcit
x close