Antena 3 CNN Actualitate Locuitorii din Odorheiu Secuiesc sunt terorizaţi de interlopi. Oamenii organizează marșuri împotriva violenței

Locuitorii din Odorheiu Secuiesc sunt terorizaţi de interlopi. Oamenii organizează marșuri împotriva violenței

Locuitorii din Odorheiu Secuiesc sunt terorizaţi de interlopi. Oamenii organizează marșuri împotriva violenței
01 Feb 2016   •   08:33

Locuitorii din Odorheiu Secuiesc sunt terorizaţi de interlopi. Ultimul scandal a avut loc într-un club aglomerat şi s-a încheiat după ce s-au tras şapte focuri de armă. Doi oameni nevinovaţi au fost împuşcaţi cu bile de cauciuc, de către un jurnalist care a încercat să se apere de indivizii care i-au administrat o bătaie cruntă.

Locuitorii s-au organizat pe reţelele de socializare şi au manifestat pentru ca autorităţile să ia măsuri împotriva clanurilor interlope din oraş.

Pe imaginile camerelor de supraveghere se vede cum bărbatul este lovit chiar în mijlocul clubului din Odorheiu-Secuiesc, unde se distrau câteva sute de oameni. Victima este redactorul-şef al unui cotidian local, care a scris ani la rând despre fărădelegile interlopilor din oraş. Cei care dau cu pumnul sunt chiar indivizii vizaţi de dezvăluirile lui.

Căzut pe jos, jurnalistul a deschis focul asupra agresorilor cu un pistol cu bile. A tras de şapte ori!

Scandalurile care se ţin lanţ în oraş i-au scos pe străzi pe oameni. Aceştia au organizat un marş de protest împotriva valului de violenţe cauzate de clanurile interlope. Acesta este al doilea marş contra violenţei organizat de cetăţenii din Odorheiu-Secuiesc. Primul a avut loc în octombrie anul trecut, iar atunci au participat în jur de 500 de localnici.

Drept la replică:
”Nu am iniţiat vreun atac fizic sau verbal îmoptriva ziaristului, dimpotrivă, el a fost cel care într-o manieră agresivă, a generat această altercaţie.(...) Eu nu am lovit un jurnalist, am ripostat doar faţă de o provocare violentă venită din partea unei persoane aflate sub influenţa băuturilor alcoolice. La momentul la care a scos pistolul cu intenţia clară de a-l folosi, nu era victima unei agresiuni. Incidentul nu a avut legătură cu profesia acestuia”, se arată într-un drept la replică remis Antena 3.

×
Parteneri
Mobilizare impresionantă pentru Aryan, copilul rătăcit
x close