Antena 3 CNN Actualitate Loredana Groza, sfaturi pentru o viaţă împlinită: "Te ajută să ai o stare de bine"

Loredana Groza, sfaturi pentru o viaţă împlinită: "Te ajută să ai o stare de bine"

La cei 53 de ani, Loredana Groza se bucură din plin de viaţă. Cu un trup de invidiat şi o energie fantastică, artista a dezvăluit trei dintre trucurile care o ajută să fie împlinită în fiecare zi.

Loredana Groza, sfaturi pentru o viaţă împlinită: "Te ajută să ai o stare de bine"
Sursa foto: Facebook Loredana Groza
de Claudia Popovici    |    27 Oct 2023   •   22:00

Deşi are un program extrem de plin, Loredana Groza are un ritual pentru a se îngriji şi de minte, de corp, dar mai ales de suflet. Potrivit acesteia, fiecare dintre noi ar trebui să se bucure cât mai mult de viaţă, pentru că viaţă este fragilă şi scurtă.

Pentru asta Loredana Groza recomandă ca fiecare dintre noi să-şi găsească echilibrul personal în tumultul vieţii, să-şi cunoască foarte bine nevoile şi să depășească fiecare situaţie imprevizibilă cu calm pentru că toată puterea se află în fiecare dintre noi. 

"Trebuie să ne imaginăm că avem o baterie. Ea trebuie să ne ajungă o zi şi uneori şi o noapte. Aşa că depinde doar de noi să ne găsim ritmul personal. Nu sunt aici să dau sfaturi, însă mi se pare foarte important să ne găsim ritmul şi să ne cunoaştem pe noi înşine. Pentru că, găsind acel echilibru, ajungem să facem lucruri incredibile. Puterea este doar în noi", a spus Loredana Groza

Loredana Groza, sfaturi pentru o viaţă împlinită: "Te ajută să ai o stare de bine"

"Trebuie să mâncăm mai puţin şi să dormim mai puţin. Pentru că viaţa este extrem de scurtă. Dacă stai să socoteşti, foarte mulţi dintre noi îşi dorm mai mult de jumătate din viaţă. Şi e păcat. Viaţa trebuie trăită, pentru că e preţioasă şi deopotrivă fragilă şi imprevizibilă.

Astea sunt trucurile mele: dormit mai puţin, mâncat mai puţin și, bineînțeles, yoga. Care nu este nici filosofie, nici o ideologie, nici o nouă religie, nici măcar o învățătură. E o tehnologie care te ajută să transcenzi spre o stare de bine și pe care, ca orice tehnologie, trebuie să ştii să o folosești ca să funcţioneze”, a mărturisit Loredana Groza, pentru Viva.

Cât despre cei care o acuză că a făcut multe vizite la medicul estetician, artista a spus: 

"Oamenii care sunt limitați și influențabili sau pur și simplu răutăcioși, oamenii aceia comentează. Pentru că cine mă cunoaște știe că sunt și întotdeauna am fost originală 100%", a spus Loredana Groza, într-un interviu pentru Fanatik.

×
Subiecte în articol: Loredana Groza
Parteneri
100 de blocuri din Bucureşti, fără apă caldă până pe 1 mai!
x close