Antena 3 CNN Actualitate Lui Sorin Oprescu i s-a făcut rău în sala de judecată. A cerut să fie oprită şedinţa

Lui Sorin Oprescu i s-a făcut rău în sala de judecată. A cerut să fie oprită şedinţa

Lui Sorin Oprescu i s-a făcut rău în sala de judecată. A cerut să fie oprită şedinţa
Sursa foto: Foto: Agerpres
24 Sep 2015   •   11:21

Lui Sorin Oprescu i s-a făcut rău în sala de judecată şi a cerut să fie oprită şedinţa pentru a-şi reveni. Magistraţii nu au chemat încă o ambulanţă, întrucât fostul edil a revenit în sala de judecată spunând că starea lui s-a ameliorat.

Primarul suspendat al Capitalei suferă de afecţiuni cardiace şi de diabet de mai bine de 10 ani, iar starea sa s-a agravat în ultimele zile, fapt care i-a determinat pe avocati să solicite transferul său la un spital de stat, pentru investigatii.

Sorin Oprescu află astăzi dacă va ieşi din arest. Edilul suspendat al Capitalei a contestat arestul preventiv şi cere înlocuirea lui cu măsura controlului judiciar. 

 
Între timp, în cazul său a intervenit şi Avocatul Poporului, care s-a autosesizat şi a cerut să fie transferat la un spital din Bucureşti după ce i s-ar fi făcut rău în arest. 
 
Cererea lui a fost însă refuzată, deşi starea sa este gravă şi nu îşi mai simte degetele, susţine avocatul său, care a vorbit despre starea lui Sorin Oprescu, în exclusivitate, la Antena 3. 

×
Subiecte în articol: Sorin Oprescu
Parteneri
Surpriză în ultimul sondaj pentru Primăria Bucureşti!
x close