Antena 3 CNN Actualitate Mădălin Voicu, momeală pentru ”pești mai grași”. Codrin Ștefănescu: A apărut informația că fostul șef ANAF i-a denunțat deja pe Ponta și Teodorovici

Mădălin Voicu, momeală pentru ”pești mai grași”. Codrin Ștefănescu: A apărut informația că fostul șef ANAF i-a denunțat deja pe Ponta și Teodorovici

Mădălin Voicu, momeală pentru ”pești mai grași”. Codrin Ștefănescu: A apărut informația că fostul șef ANAF i-a denunțat deja pe Ponta și Teodorovici
Sursa foto: Foto: Agerpres
12 Feb 2016   •   20:25

Liderul PSD Codrin Ștefănescu a dezvăluit, în emisiunea ”La ordinea zilei”, de la Antena 3, că ținta în dosarul privind ”Partida Romilor” nu este Mădălin Voicu, ci chiar Victor Ponta și fostul său ministru de Finanțe, Orlando Teodorovici.

”Chiar acum câteva minute a apărut un articol scris din surse de la organul statului că Gelu Diaconu, fostul șef ANAF, i-a denunțat deja pe Victor Ponta și Orlando Teodorovici”, a spus Codrin Ștefănescu, la Antena 3.

Potrivit articolului citat în emisiune, Gelu Diaconu ar fi declarat în fața anchetatorilor că Victor Ponta și Orlando Teodorovici i-ar fi solicitat circulara cu probleme.

”Nu am niciun fel de emoție, niciun fel de amestec”

Fostul ministru al Fondurilor Europene şi al Finanţelor, Eugen Teodorovici, a avut deja o primă reacție, în ediția de joi a emisiunii ”Sinteza Zilei”, despre prezența numelui său în dosarul în care Mădălin Voicu și Nicolae Păun sunt urmăriți penal.


Deputatul PSD, Mădălin Voicu, a declarat joi că el nu ar fi comis faptele de care este acuzat de DNA şi este scos în faţă ''ca urs'', iar interceptările din dosarul său sunt banale, referindu-se inclusiv la un telefon pe care i l-a dat fostului ministru al Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici.


×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close