Antena 3 CNN Actualitate Media Antena 3, premiu de excelență în cadrul Galei Zece oameni de valoare pentru Constanța

Antena 3, premiu de excelență în cadrul Galei Zece oameni de valoare pentru Constanța

Antena 3, premiu de excelență în cadrul Galei Zece oameni de valoare pentru Constanța
06 Mar 2016   •   22:28

Antena 3 a primit o diplomă de excelență, duminică seară, la Constanța, în cadrul Galei Zece oameni de valoare pentru Constanța.

”Poate sau nu să vă placă o televiziune de știri, pentru asta există telecomandă. Nu poți să nu constați că în ultimii 12 ani o anumită televiziune s-a aflat în fruntea luptei mediatice împotriva unui sistem politic uneori dictatorial, al unui stat din ce în ce mai polițienesc. Poate nu am dreptate, poate nici ei nu au dreptate de fiecare dată, dar milioane de telespectatori care i-au pus în fruntea audiențelor nu au cum să se înșele”, a afirmat Sorin Lucian Ionescu, directorul general al Televiziunii Neptun Constanța.

În ultimii ani, în cadrul galei au fost oferite trofee de excelenţă personalităţilor care au realizat lucruri remarcabile, care au reprezentat cu succes spiritul constănţean şi au luptat pentru un loc fruntaş, în orice domeniu au activat.

„Zece Oameni de Valoare pentru Constanţa” reprezintă o recunoaştere publică a reuşitelor unora dintre cei mai valoroşi oameni ai ţării, care au contribuit la dezvoltarea oraşului-port Constanţa. În cadrul galei sunt recunoscute personalităţi care, dând dovadă de profesionalism în activitatea pe care o desfăşoară, se constituie în modele pentru societatea românească, se arată pe site-ul oficial al galei.

Gala „Zece Oameni de Valoare pentru Constanţa” poartă amprenta Asociaţiei Clubul Isis. Clubul Isis recunoaşte valoarea şi îi preţuieşte pe cei care o păstrează. Accesează pagina de Arhivă pentru a surprinde momente din cadrul edițiilor anterioare ale Galei „Zece Oameni de Valoare pentru Constanța”.

×
Parteneri
România, la doar un procent distanţă de înghețarea pensiilor
x close