Antena 3 CNN Actualitate Media Antena Group a lansat site-ul de anunțuri imobiliare Homezz.ro

Antena Group a lansat site-ul de anunțuri imobiliare Homezz.ro

 Antena Group a lansat site-ul de anunțuri imobiliare Homezz.ro
25 Iul 2016   •   16:36

Proiectul HomeZZ.ro vine în întâmpinarea nevoilor actuale ale publicului român, printr-o interfață nouă, la zi cu ultimele tendințe. Încă din prima zi, atât vânzătorii cât și cumpărătorii pot accesa HomeZZ.ro de pe toate tipurile de device-uri: desktop / laptop, cât și de pe aplicații mobile (iOS și Android) sau chiar de pe versiunea de mobil a site-ului.

Cumpărătorii interesați au acces deja la peste 100.000 de anunțuri imobiliare, recent postate de către vânzători atât persoane fizice cât și agenții. Pe HomeZZ.ro își pot crea liste cu toate apartamentele de lângă parcul preferat, de exemplu, pot da save anunturilor cu proprietățile care îi interesează, pot cere păreri de la cunoștințe și/sau prieteni și, bineînțeles, ii pot contacta direct proprietarii.

Vânzătorii pot posta gratuit anunțurile imobiliare, Homezz.ro neavând o limită în ceea ce privește numărul lor. Anuntul lor este vazut automat pe 2 site-uri nationale, de maxima vizibilitate in acest moment și free of charge. “Ne adresăm tuturor persoanelor din România și nu numai care în acest moment sunt interesați să vândă sau să își achiziționeze / să închirieze o nouă casă. Potențialilor cumpărători le punem la dispoziție 100.000 de anunțuri imobiliare, toate de actualitate, organizate și prezentate într-un mod extrem de simplu.  Vânzătorii au la îndemână cel mai simplu mod prin care pot adăuga gratuit oricâte anunțuri imobiliare doresc, pe un portal dedicat de oferte imobiliare. În plus, îi ajutăm să își dubleze vizibilitatea anunțurilor lor, prin preluarea automată și gratuită a acestor anunțuri pe Lajumate.ro”, a declarant Mihai Pîlca, Marketing manager Lajumate.ro & HomeZZ.ro

×
Parteneri
Directorul ANM anunță prognoza meteo în România. În unele zone va ninge
x close