Antena 3 CNN Actualitate Media Ce a apărut pe pagina de Facebook a unei vedete tv. Înjurături la adresa prietenilor din PNL

Ce a apărut pe pagina de Facebook a unei vedete tv. Înjurături la adresa prietenilor din PNL

Ce a apărut pe pagina de Facebook a unei vedete tv. Înjurături la adresa prietenilor din PNL
13 Dec 2016   •   16:09

Realizatorul tv Rareș Bogdan lansează un atac violent la adresa liderilor PNL și a guvernului Cioloș, asta deși până mai ieri, acesta era un apropiat al liberalilor. Între timp, PSD a câștigat însă alegerile parlamentare.

"Mai sa fie.....ATAT de REPEDE e achimbarea la fata??????? Hopa, pai presimt ca avem treaba Fratilor. Sa ne pregatim! Ce nu au reusit retardatii de lideri nationali ai liberalilor si prostovanii infumurati de reprezentanti ai Cabinetului lui Dacian Ciolos foarte probabil va trebui sa facem noi.... O cere Tara! ? Noi am fost pe Baricada in 2013/2014/2015 deci doar trebuie sa imi caut "armura" plina de sange si zgarieturi de atunci, armele le port permanent cu mine...... Cred ca o gasesc repede! Lideri liberali de Capitala o sa va arat eu prostovanilor impotenti cum se face si cum trebuia sa faceti! Imbecililor. In ce situatie ne-ati adus, sa fim noi nevoiti sa ne stricam siesta pentru ca voi sunteti in continuare foarte prosti. Pacat de oamenii aia din structurile din tara ale PNL care si-au rupt pingelele pentru ca voua sa va creasca burdihanele in Aviatorilor si Modrogan.... Hai ca avem treaba!", a scris Rareș Bogdan pe Facebook.

Numele lui Rareș Bogdan a fost vehiculat de mai multe ori în cercurile liberale. A fost propunerea PNL pentru șefia TVR, a fost variantă de candidat la Primăria Capitalei, i-a fost oferit un loc de candidat PNL în 2012.

×
Subiecte în articol: injuraturi
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close