Antena 3 CNN Actualitate Media Mădălina Ghenea, mesaj pentru Giorgio Chiellini după succesul naționalei Italiei: ”Mândră că am lucrat cu tine, căpitane!”

Mădălina Ghenea, mesaj pentru Giorgio Chiellini după succesul naționalei Italiei: ”Mândră că am lucrat cu tine, căpitane!”

Italia a câștigat Euro 2020 după ce a învins Anglia chiar pe Wembley, la loviturile de departajare. Mădălina Ghenea a fost suporterul Squadrei Azzurra în finală.

Mădălina Ghenea, mesaj pentru Giorgio Chiellini după succesul naționalei Italiei: ”Mândră că am lucrat cu tine, căpitane!”
Sursa foto: Instagram/ Madalina Ghenea
de Alexandra Ionescu    |    13 Iul 2021   •   15:51

Mădălina Ghenea, fosta iubită a lui Leonardo DiCaprio și Gerard Butler, a postat pe instagram un mesaj special pentru Giorgio Chiellini, căpitanul Italiei și veteranul echipei lui Roberto Mancini, care va împlini în curând 37 de ani.

„Mândră să fi lucrat cu tine, căpitane”, a fost mesajul româncei, care a atașat și un filmuleț în care apare alături de fotbalistul italian.

Mădălina Ghenea este stabilită de mulți ani în Italia, acolo unde și-a construit o carieră de succes în actorie și modelling.

Ea  l-a etichetat de mai multe ori pe Chiellini în diferite postări.

Într-unul dintre proiectele sale, Ghenea a colaborat cu Giorgio Chiellini, căpitanul Squadrei Azzurra la Euro 2020.

View this post on Instagram

A post shared by Madalina Diana Ghenea (@officialmadalinaghenea)

Actrița nu e străină de fotbal și l-a etichetat de mai multe ori pe Chiellini în diferite postări.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: Mădălina Ghenea Italia Instagram mesaj
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close