x close

Fii alături de noi!

O televiziune folosește prezentatoare aproape topless pentru a mări audiențele

de 02 Mar 2016   •   11:50
O televiziune folosește prezentatoare aproape topless pentru a mări audiențele 16
Cum modul în care ne informăm se schimbă rapid, mediile de știri din lume trebuie să regândească modul în care prezintă informațiile. O televiziune din Albania a încercat însă ceva foarte diferit pentru a capta atenția telespectatorilor - angajând prezentatoare aproape topless. 

Acestea apar pe sticlă cu sacouri deschise și fără altceva sub ele și citesc știrile la Zjarr TV. Și nu a fost nicio surpriză când, în urma acestei strategii, audiențele au crescut semnificativ. Într-un interviu pentru AFP, patronul Zjarr TV, Ismet Drishti, a declarat: „În Albania, unde știrile sunt manipulate de puterile politice, audiența avea nevoie de o televiziune care prezintă informațiile așa cum sunt ele - goale. Nu vindem sex, reproducem știrile așa cum sunt. Este un gest atât simbolic, cât și de publicitate”.

Datorită succesului uriaș, Drishti plănuiește acum să lanseze două noi programe de știri, în franceză și engleză, pe același model. 

Una dintre prezentatoare, Greta Hoxhaj, în vârstă de 24 de ani, a devenit vedetă pe internet de când s-a angajat la postul de televiziune acum trei luni și chiar a primit o ofertă serioasă din Australia, de la un post tv similar. „Am lucrat din greu timp de cinci ani într-o televiziune locală, unde am rămas neremarcată. Nu regret nimic. În doar trei luni am devenit o vedetă”, a spus Greta. 

poza

Actualitate

Culmea alegerilor! Un primar liberal, cercetat de DNA pentru corupţie, a depus jurământul

Primarul liberal al comunei sucevene Şcheia, Vasile Andriciuc, cercetat de DNA pentru presupuse fapte de corupţie şi aflat sub control judiciar, a depus, luni, jurământul în faţa Consiliului Local (CL), pentru preluarea unui al patrulea mandat.

27 Iun 2016  •  17:26

În Premieră. Vise în eprubetă

În Premieră. Vise în eprubetă

România stă foarte prost la capitolul natalitate, iar populaţia este în scădere, dar statul nu este foarte preocupat de viitoarele generaţii. Medicii estimează că infertilitatea, o problemă care...

poza

Show

50 Cent a fost arestat în Caraibe

Rapperul american Curtis James Jackson III, cunoscut sub numele de scenă 50 Cent, a fost arestat după ce a susţinut un concert în Caraibe în timpul căruia a fredonat versurile necenzurate ale piesei '...

27 Iun 2016  •  17:26

sati