x close

Fii alături de noi!

O televiziune folosește prezentatoare aproape topless pentru a mări audiențele

de 02 Mar 2016   •   11:50
O televiziune folosește prezentatoare aproape topless pentru a mări audiențele 16
Cum modul în care ne informăm se schimbă rapid, mediile de știri din lume trebuie să regândească modul în care prezintă informațiile. O televiziune din Albania a încercat însă ceva foarte diferit pentru a capta atenția telespectatorilor - angajând prezentatoare aproape topless. 

Acestea apar pe sticlă cu sacouri deschise și fără altceva sub ele și citesc știrile la Zjarr TV. Și nu a fost nicio surpriză când, în urma acestei strategii, audiențele au crescut semnificativ. Într-un interviu pentru AFP, patronul Zjarr TV, Ismet Drishti, a declarat: „În Albania, unde știrile sunt manipulate de puterile politice, audiența avea nevoie de o televiziune care prezintă informațiile așa cum sunt ele - goale. Nu vindem sex, reproducem știrile așa cum sunt. Este un gest atât simbolic, cât și de publicitate”.

Datorită succesului uriaș, Drishti plănuiește acum să lanseze două noi programe de știri, în franceză și engleză, pe același model. 

Una dintre prezentatoare, Greta Hoxhaj, în vârstă de 24 de ani, a devenit vedetă pe internet de când s-a angajat la postul de televiziune acum trei luni și chiar a primit o ofertă serioasă din Australia, de la un post tv similar. „Am lucrat din greu timp de cinci ani într-o televiziune locală, unde am rămas neremarcată. Nu regret nimic. În doar trei luni am devenit o vedetă”, a spus Greta. 

poza

Actualitate

MAE reacționează după ce Vladimir Putin a amenințat România

Ministerul Afacerilor Externe face prezizări importante cu privire la declarațiile lui Vladimir Putin referitoare la sistemul antirachetă din România, de la Deveselu. Președintele rus a afirmat că Româ...

28 Mai 2016  •  14:28

poza

Show

Divorțează după 30 de ani de căsnicie. Cine e vedeta

Ozzy Osbourne şi Sharon s-ar fi despărţit din nou, după 33 de ani de căsnicie, iar de data aceasta motivele nu sunt dependenţa de alcool sau de droguri a starului rock. Surse apropiate vedetelor au declarat pentru...

27 Mai 2016  •  17:25

sati