Antena 3 CNN Actualitate Media Revista presei - 22 septembrie: Franţa şi Germania spun din nou NU aderării României la spaţiul Schengen

Revista presei - 22 septembrie: Franţa şi Germania spun din nou NU aderării României la spaţiul Schengen

Revista presei - 22 septembrie: Franţa şi Germania spun din nou NU aderării României la spaţiul Schengen
Sursa foto: Foto: ukrainians.ca
22 Sep 2011   •   09:09
Cotidianul: Franţa şi Germania spun din nou NU aderării României la spaţiul Schengen. O analiză a votului de azi cu privire la lărgirea spaţiului Schengen. În timp ce ministrul de externe se spală pe mâini iar şeful statului este optimist, Franţa şi Germania se opun, ca şi Olanda, compromisului privind integrarea în două etape a României şi Bulgariei în spaţiul Schengen. Finlanda a anunţat si ea ca nu susţine această extindere.

Puterea: Deputaţii au aere de lux
. Cele mai scumpe instalaţii de aer condiţionat din ţară au fost achiziţionate recent de Camera Deputaţilor. Pentru 10 astfel de aparate, aleşii neamului au plătit, ca de la ei din buzunar, preţuri de trei ori mai mari chiar şi faţă de cele mai scumpe echipamente identice de pe piaţă.

Gândul: După “războiul lalelelor” cu Olanda, Băsescu anunţă “războiul lactatelor”. Şeful statului a declarat că se vor lua măsuri foarte dure de control al lactatelor, care nu vin numai din Olanda,ci şi din Polonia, şi din Ungaria. Totul pentru a demonstra că la frontierele României controlul funcţionează ca la carte.

Fin.ro: Ministrul grec de finanţe: E foarte posibil ca economia Greciei să înceteze să existe. Pericolul intrarii in incapacitate de plata obliga Atena la masuri extreme. Miercuri seara, inaintea sedintei extraordinare de guvern, ministrul de finante, Evangelos Vanizelos a recunoscut ca Grecia „traverseaza o adevarata tragedie”.

Adevărul: Românii, chemaţi în stradă pentru Rege. Reprezentanţii monarhiştilor vor să organizeze un miting cu ocazia zilei de naştere a Regelui Mihai, 25 octombrie, când fostul suveran va susţine un discurs în Parlament. Monarhistul Marius Ghilezan a lansat, pe Facebook, invitaţia prin care speră să scoată în stradă între 30.000 şi 50.000 de oameni. 

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close