Antena 3 CNN Actualitate Media S-a întâmplat în direct, la Antena 1! Mirela Vaida: „Nu-mi vine să cred ce mi-aţi făcut”

S-a întâmplat în direct, la Antena 1! Mirela Vaida: „Nu-mi vine să cred ce mi-aţi făcut”

S-a întâmplat în direct, la Antena 1! Mirela Vaida: „Nu-mi vine să cred ce mi-aţi făcut”
16 Mar 2017   •   15:38

Astăzi este ziua de naştere a îndrăgitei prezentatoare Mirela Vaida, iar colegii i-au făcut o surpriză de zile mari, în direct, chiar în timpul emisiunii „2k1”, pe care aceasta o prezintă zilnic la Antena 1. În timp ce se pregătea să dea start cronometru în întrecerea cuplurilor din platoul emisiunii, pe fundal a început să se audă muzică de petrecere, spre marea uimire a prezentatoarei.

La scurt timp, în platoul „2k1” şi-a făcut apariţia Mioara Velicu, una dintre cele mai dragi persoane din viaţa Mirelei. „Nu-mi vine să cred ce mi-aţi făcut! Mi-a cântat la nuntă, a venit tocmai până la Cluj. Mi-a cântat la boteztul băiatului şi îmi cântă şi acum, la bătrâneţe!”, a glumit, vizibil emoţionată, Mirela. „Mi-a dat Dumnezeu această bucurie de a-mi petrece zilele de naştere în direct, dar parcă aşa ca anul acesta n-a fost niciodată!”, a mai declarat Mirela. Cu braţele pline de flori şi înconjurată de concurenţii ediţiei, Mirela a mai completat: „Urăsc surprizele, pentru că vreau să am mereu controlul! Dar azi le-a ieşit!”.

Pe Mirela telespectatorii o pot urmări în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 14:00 şi sâmbăta, de la ora 17:00, într-o ediţie specială a emisiunii „2k1”, cu vedete.

×
Subiecte în articol: mirela boureanu vaida
Parteneri
Cutremur în România, în această seară, în zona seismică Vrancea
x close