Antena 3 CNN Actualitate Ministrul Apărării, Mihai Fifor: În România, stagiul militar obligatoriu este suspendat, nu anulat

Ministrul Apărării, Mihai Fifor: În România, stagiul militar obligatoriu este suspendat, nu anulat

Ministrul Apărării, Mihai Fifor: În România, stagiul militar obligatoriu este suspendat, nu anulat
07 Aug 2018   •   17:10

La nivelul Ministrului Apărării Naţionale s-a discutat de mai multe ori despre reintroducerea stagiului militar obligatoriu, însă nu s-a discutat şi la nivelul Guvernului. Ministrul Apărării Mihai Fifor a atras atenţia că stagiul militar obligatoriu în România este doar suspendat, nu anulat.

"Vă reamintesc că stagiul militar în România este suspendat, nu anulat. Este o discuţie care apare tot mai des, sunt câteva state care au stagiul militar obligatoriu. Am discutat de multe ori lucrul acesta, dar există o analiză pragmatică faţă de acest subiect. Deocamdată nu am dus în Guvern această iniţiativă şi nici nu cred că putem discuta curând. De-asta căutăm alternative, de-asta avem şi legea rezervistului voluntar”, a declarat Mihai Fifor, marţi, în cadrul unei conferinţe de presă pentru prezentarea raportului de bilanţ pentru primele şase luni de mandat, scrie adevarul.

×
Parteneri
Un nou val de praf Saharian vine peste România
x close