Antena 3 CNN Actualitate Mioara Roman, soţia fostului premier, din nou în spital. Oana Roman: "E din ce în ce mai fragilă și e tare greu"

Mioara Roman, soţia fostului premier, din nou în spital. Oana Roman: "E din ce în ce mai fragilă și e tare greu"

Oana Roman trece prin momente grele, după ce mama ei, Mioara Roman, a ajuns de urgenţă la spital.

de Georgiana Adam    |    27 Iul 2023   •   10:56

Fosta soție a lui Petre Roman se confruntă de mai mult timp cu problemele de sănătate, iar acum starea ei s-a agravat şi a avut din nou nevoie de îngrijiri medicale. 

Oana Roman a povestit pe reţelele sociale că mama sa e din ce în ce mai fragilă, dar pentru moment, starea ei s-a stabilizat. 

Mioara Roman este internată într-un azil de lux din Snagov unde are parte de îngrijiri de specialitate. 

"Câteodată sunt și zile grele și momente când simt că mă copleșesc toate și obosesc. Mereu am fost transparentă și nu am arătat doar partea roz a vieții mele. 

Când sunt fericită se vede, când îmi e greu vă spun. Am opinii și libertatea de a fi eu, de a gândi liber, de a fi aşa cum simt, de a decide aşa cum vreau. 

Anii ăștia au fost grei, deși cu multe momente frumoase. Doare cel mai tare că nu pot face minuni pentru mama. Aseară iar a avut un episod greu și iar este la spital. 

E din ce în ce mai fragilă și e tare greu. Pentru ea aş da timpul înapoi, toți am face asta pentru părinții noștri. Nu sta în puterea mea decât să lupt pentru ea până la capăt. Doamne ajută!", a scris Oana Roman, pe pagina de Facebook.

×
Subiecte în articol: Mioara Roman spital Oana Roman
Parteneri
Incendiu puternic lângă stadionul Dinamo București
x close