Antena 3 CNN Actualitate Mircea Lucescu ar putea fi externat marţi. Starea de sănătate a antrenorului a evoluat bine

Mircea Lucescu ar putea fi externat marţi. Starea de sănătate a antrenorului a evoluat bine

Mircea Lucescu ar putea fi externat marţi. Starea de sănătate a antrenorului a evoluat bine
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    13 Ian 2012   •   15:28

Antrenorul Mircea Lucescu ar putea fi externat marţi, după accidentul rutier în care a fost implicat în urmă cu o săptămână. Aceasta este estimarea medicilor care spun că starea de sănătate a antrenorului a evoluat peste aşteptările lor.

Doctorii spun că antrenorul ar putea scăpa chiar de astăzi şi de ultimul dren, care era păstrat doar preventiv după intervenţia chirurgicală.

"Il Luce" doreşte să se odihnească şi să nu primească prea multe vizite.

Pe 6 ianuarie, Mircea Lucescu a fost rănit într-un grav accident de circulaţie produs în Bucureşti. Antrenorul se afla la volanul maşinii sale în momentul accidentului. Lucescu mai era cu încă o persoană în autoturism. Antrenorul a fost scos din maşină de echipele de descarcerare.

Accidentul s-a produs după ce maşina în care se aflau cei doi, şi care venea dinspre Apaca a virat spre stânga şi s-a lovit cu un tramvai care mergea în acelaşi sens. Mircea Lucescu este cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă.

Citeşte şi Ipoteză şocantă în cazul accidentului lui Mircea Lucescu. "Vatmanul parcă a vrut să dea peste mine!".

Vatmanul tramvaiului implicat în accidentul cu Mircea Lucescu a respectat normele de circulaţie preventivă şi a făcut tot posibilul pentru evitarea incidentului, utilizând toate sistemele de frânare cu care este dotat tramvaiul, susţin reprezentanţii RATB.

 



×
Parteneri
"Paul de România", arestat preventiv după ce a fost prins în Malta
x close