Antena 3 CNN Actualitate Mister total în cazul fiului ofițerului SRI, ucis la Iași. Sute de oameni au fost audiați, polițiștii n-au niciun suspect

Mister total în cazul fiului ofițerului SRI, ucis la Iași. Sute de oameni au fost audiați, polițiștii n-au niciun suspect

Mister total în cazul fiului ofițerului SRI, ucis la Iași. Sute de oameni au fost audiați, polițiștii n-au niciun suspect
05 Dec 2016   •   16:10

Mister total în cazul fiului ofițerului SRI, ucis la Iași. La aproape o lună de la crima care a îngrozit un oraș întreg, 400 de oameni au fost audiați în cazul uciderii lui Sabin Șerban. Cu toate acestea, anchetatorii nu au niciun cerc de suspecți, scrie Libertatea.

Criminaliștii au făcut din nou percheziții în apartamentul familiei Șerban din Iași, unde Sabin, un elev emitent de doar 18 ani, a fost ucis cu sânge rece în urmă cu trei săptămâni.

Anchetatorii au realizat o expertiză informatică a calculatorului tânărului, în speranța că vor găsi indicii care să-i conducă spre criminal. Au fost verificate documente, fotografii, dar mesajele trimise de Sabin pe rețelele de socializare.

Nu mai puțin de 400 de persoane au fost audiate, susțin surse apropiate anchetei. În pofida numărului mare de interogatorii, nu există până acum niciun cerc de suspecți.

Mai mult, anchetatorii au prelevat probe ADN din holul în care tânărul a fost găsit fără suflare de tatăl său. Voiau astfel să afle dacă Sabin a fost omorât de unul sau mai mulți agresori. La fața locului a fost găsit doar ADN-ul victimei, semn că autorul crimei nu a lăsat nicio urmă la fața locului. Asta adâncește și mai mult misterul în acest caz, precizează anchetatorii.

O crimă înfiorătoare a avut loc pe 11 noiembrie în centrul Iașiului. Un băiat de 18 ani, elev eminent după cum l-au descris profesorii săi, a fost ucis cu un cuțit care i-a fost înfipt în spate. Tatăl său a fost cel care l-a găsit în pragul ușii, zăcând într-o baltă de sânge, fără alte urme de violențe de corp, scena sugerând că băiatul ar fi fost luat prin surprindere.

Sabin Șerban era fiul unui colonel din cadrul Serviciului Român de Informații, iar ancheta ar fi trebuit, teoretic, să se miște pe repede înainte. Însă lucrurile s-au complicat după ce procurorii au luat în calcul o ipoteză sugerată probabil chiar de către Gheorghe Șerban, tatăl victimei, care relevă faptul că această crimă a fost premeditată.

×
Subiecte în articol: mister crima Iași
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close