Antena 3 CNN Actualitate Mitingul anti-maidanezi, fără autorizaţie. Organizatorii: Rămâne la latitudinea fiecăruia dacă va mai participa sau nu

Mitingul anti-maidanezi, fără autorizaţie. Organizatorii: Rămâne la latitudinea fiecăruia dacă va mai participa sau nu

Mitingul anti-maidanezi, fără autorizaţie. Organizatorii: Rămâne la latitudinea fiecăruia dacă va mai participa sau nu
06 Sep 2013   •   12:16
Organizatorii mitingului anti-maidanezi anunţat pe Facebook, care trebuia să aibă loc astăzi, la ora 19.30, în Piaţa Romană, nu au obţinut autorizaţia pentru acţiunea de protest şi precizează pe pagina de Facebook Miting Pro Civilizatie Secolul 21 că "rămâne la latitudinea fiecăruia dacă va mai participa sau nu".

La manifestaţia de susţinere a familiei copilului ucis în Parcul Tei din Capitală, care a fost anunţată ieri, pe aceeaşi reţea de socializare, îşi anunţaseră participarea peste 3.000 de oameni.

Deşi nu au obţinut aprobarea din partea Primăriei Capitalei, organizatorii mitingului le transmit celor care îşi doresc să fie alături de familia lui Ionuţ că îi aşteaptă la ora 19.00, în Paţa Romană, "cu câte un afiş (scris pe ce avem fiecare, chiar şi pe o coală A4, cu un marker, nu e obligatoriu să fie ceva elaborat) în care să scrieţi ce vă doriţi".

Organizatorii subliniază că nu vor milita pentru eutanasierea câinilor fără stăpân, ci pentru ridicarea definitivă a acestora de pe străzi.

"Acest miting este facut pentru a obliga autoritatile sa adune TOTI, repet - TOTI maidanezii de pe strazile Bucurestiului. Nu ne intereseaza ce interese financiare lovim cu aceasta actiune - ale voastre sau ale autoritatilor. Nu militam pentru omorarea acestor caini, asa ca va veti putea ocupa in continuare de ei: sa ii hraniti, sa ii adoptati sau sa ii dati spre adoptie aici sau in strainatate".



×
Subiecte în articol: caini maidanezi
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close