Antena 3 CNN Actualitate Noi martori cu identitate protejată în dosarul de la Ferma Dacilor | Noua strategie de a apărare a lui Cornel Dinicu

Noi martori cu identitate protejată în dosarul de la Ferma Dacilor | Noua strategie de a apărare a lui Cornel Dinicu

Patronul de la Ferma Dacilor și-a schimbat strategia de apărare, dar și avocatul. Într-o intervenție exclusivă la Antena 3 CNN, avocatul lui Cornel Dinicu a adus noi detalii din ancheta incendiului de la pensiune.

de Redacția Antena 3 CNN    |    14 Ian 2024   •   17:06

Noul avocat al lui Cornel Dinicu, patronul de la Ferma Dacilor, a dezvăluit că există trei martori cu identitate protejată care vor depune mărturie că incendiul care a ucis opt oameni ar fi fost provocat de o mână criminală.

"Există deja dispusă expertiza. Eu nu am solicitat nimic. Vineri am trimis împuternicirea avocațială către dosarul de urmărire penală, către dna. procuror care se ocupă de dosar și de mâine începem procedurile în primă fază cu solicitarea de studiere a dosarului, urmând ca pe viitor să analizăm ce probatoriu propunem și noi mai departe.

Avocatul lui Cornel Dinicu: "Se consideră nevinovat. Și eu consider același lucru"

Se consideră nevinovat. Și eu consider același lucru. Considerăm că această măsură arestului preventiv este una extremă.

Consider că s-au pripit organele judiciare, procuror și inclusiv instanța de judecată, având în vedere complexitatea dosarului de urmărire penală, a probatorului ce urmează să fie administrat.

Martori cu identitate protejată în dosarul lui Cornel Dinicu

Există trei martori, dar în acest moment, identitatea lor este confidențială, care urmează să fie audiaţi tocmai pentru a demonstra ipoteza dezvoltată de dl. Cornel Dinicu că incendiu a fost provocat de o mână criminală.

Cu siguranță sunt persoane care cunosc activitatea desfășurată la fermă, dar nu le cunosc identitatea și nu pot să vă dau detalii suplimentare", a spus Bogdan Annei, avocatul lui Cornel Dinicu. 

×
Parteneri
Marius Budăi anunță o nouă creștere a salariilor în România!
x close