Antena 3 CNN Actualitate Nu au echipă, însă stadionul din orașul lor valorează peste 20 de milioane de euro

Nu au echipă, însă stadionul din orașul lor valorează peste 20 de milioane de euro

Nu au echipă, însă stadionul din orașul lor valorează peste 20 de milioane de euro
26 Oct 2016   •   08:22

Fără echipă de fotbal, dar cu stadion de 20 de milioane de euro. Aceasta este situaţia în Târgu Jiu, după ce echipa a intrat în insolvenţă. Arena va fi gata curând, deoarece Compania Națională de Investiții a alocat fondurile anul trecut, când Pandurii Târgu-Jiu avea rezultate spectaculoase și spera să joace în Europa League.

Acum, ANAF execută bunurile pentru datoriile la stat, creditorii au dat în judecată clubul de fotbal iar jucătorii nu și-au mai primit de mult salariile.

Iubitorii fotbalului sunt dezamăgiţi de faptul că pe arena construită la standarde europene nu va mai juca echipa lor preferată.

Echipa Pandurii Targu Jiu are grave probleme financiare . Clubul a intrat în insolvență recent iar ANAF a scos la vânzare bunurile echipei pentru recuperarea unei datorii de 1,2 milioane de euro.

Cu toate acestea, autorităţile locale sunt optimiste.

La clubul Pandurii Târgu-Jiu sunt acționari Consiliul Județean Gorj, Primăria Târgu-Jiu, sindicatele miniere, o firmă privată și până de curând, Complexul Energetic Oltenia. Compania s-a retras din acționariat după ce ministrul Energiei, a decis sistarea fondurilor către echipa de fotbal. 

×
Subiecte în articol: stadion fotbal
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close