Antena 3 CNN Actualitate Partidul lui Drulă şi deputaţi plecaţi din USR l-ar fi scăpat basma curată pe şoferul drogat din Vama Veche

Partidul lui Drulă şi deputaţi plecaţi din USR l-ar fi scăpat basma curată pe şoferul drogat din Vama Veche

Problema consumului de droguri în România a atins, în aceste zile, un nou apogeu, însă astfel de tragedii se pot repeta şi se vor repeta şi în viitor. Mai mult decât atât, în parlament există un proiect de lege iniţiat de USR şi deputaţi plecaţi din partidul lui Cătălin Drulă pentru dezincriminarea consumului de droguri.

Partidul lui Drulă şi deputaţi plecaţi din USR l-ar fi scăpat basma curată pe şoferul drogat din Vama Veche
Sursa foto: Profimedia Images
de Georgiana Adam    |    22 Aug 2023   •   20:14

Şoferul drogat de la Vama Veche, care a ucis doi tineri şi a rănit alţi trei, după ce a intrat în plin cu maşina în ei, era atât de mult influenţat de substanţele psihoactive pe care le-a consumat încât nici nu şi-a dat seama că a intrat cu maşina într-un grup de oameni.

Mai mult, el şi-a continuat drumul ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Drogat până la limita în care a crezut că a lovit o pasăre sau un animal, şoferul a continuat să conducă fără să realizeze că a omorât doi tineri care aveau tot viitorul în faţă.

Este cunoscut faptul că USR vrea să dezincrimineze consumul de droguri, lucru care ar fi un dezastru pentru societatea românească, deja aflată într-o situaţie la limită în ceea ce priveşte consumul de droguri, în special la tineri, notează stiripesurse.ro.

În Parlament există un proiect depus de deputaţi REPER, plecaţi din USR, dar rămaşi cu aceleaşi idei, care ar permite posesia pentru consum propriu a unor anumite tipuri şi cantităţi de droguri. Totuşi efectele devastatoare ale consumului unor astfel de substanţe interzise nu se rezmă doar la consumatorul în sine, ci şi la familia acestuia sau la alte persoane nevinovate care vor suporta efectele faptelor acestuia.

×
Subiecte în articol: USR Vama Veche
Parteneri
"Paul de România", arestat preventiv după ce a fost prins în Malta
x close