Antena 3 CNN Actualitate Petiţia Antenei 3, "Băsescu, demisia!", cea mai votată petiţie din România

Petiţia Antenei 3, "Băsescu, demisia!", cea mai votată petiţie din România

Petiţia Antenei 3, "Băsescu, demisia!", cea mai votată petiţie din România
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    28 Ian 2014   •   21:18
Petiţia iniţiată de Antena 3, prin care cetăţenii cer demisia preşedintelui Traian Băsescu, a ajuns cea mai votată din mediul on-line din România.
 
În prezent, cererea a adunat 144.077 de semnături şi 27.108 de SMS-uri.
 
În plus, petiţia a fost "curăţată" de semnăturile multiple, a spus Mihai Gâdea, marţi, la emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3.

Iată textul petiţiei:
 
Intrucat presedintele inca in exercitiu, Traian Basescu, discrimineaza multe milioane de romani prin ignorarea sau dispretuirea fatisa a punctelor lor de vedere sau a intrebarilor cetatenesti legitime si intrucat in Romania nu exista cetateni de rang 2 asa cum rezulta din atitudinea frecventa a lui Traian Basescu, acestia ii cer DEMISIA.

Dupa nesocotirea si bagatelizarea a 7,4 milioane de romani, "presedintele tuturor romanilor" (conform Constitutiei) insulta si agreseaza pe cei care rostesc intrebari al caror raspuns intereseaza mase largi de cetateni. Pentru presedintele Romaniei exista asadar cetateni de rang 2, ale caror demersuri legitime trebuie desconsiderate, amendate si insultate.

Daca va considerati ignorat, discriminat, dispretuir, insultat si batjocorit de felul in care Traian Basescu a decis sa va trateze cereti-i DEMISIA, alaturandu-va acestei petitii.
 
Mircea Badea, Mihai Gadea & Adrian Ursu

×
Subiecte în articol: petitie Sinteza Zilei Mihai Gâdea
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close