Antena 3 CNN Actualitate Plata în avans a pensiilor pentru luna mai, decisă azi de Guvern. Executivul se întruneşte la Timișoara

Plata în avans a pensiilor pentru luna mai, decisă azi de Guvern. Executivul se întruneşte la Timișoara

Proiectul privind plata în avans a pensiilor pentru luna mai se află pe ordinea de zi a ședinței de Guvern care are loc joi la Timișoara.

Plata în avans a pensiilor pentru luna mai, decisă azi de Guvern. Executivul se întruneşte la Timișoara
Sursa foto: gov.ro
de Redacția Antena 3 CNN    |    25 Apr 2024   •   08:12

„Proiect de Hotărâre a Guvernului privind plata în avans a pensiilor și a altor drepturi prevăzute de legi speciale, aferente lunii mai 2024, din bugetul asigurărilor sociale de stat și din bugetul de stat”, se arată în informarea privind proiectele aflate pe agenda ședinței de Guvern de joi.

Premierul Marcel Ciolacu i-a cerut marți ministrului Muncii să facă tot ce este necesar pentru ca toți pensionarii să-și primească pensiile înainte de sărbătorile pascale.

„O rog pe doamna ministru să vorbească cu toate băncile din România, să vedem ce modificări trebuie făcute la convenții, și cu Poșta Română, astfel încât toți pensionarii să-și primească pensiile înainte de sărbătorile pascale”, spunea premierul.

Ciolacu anunța tot atunci că ședința de joi a Guvernului va avea loc la Timișoara și va fi „focalizată pe proiecte cu impact regional”.

×
Subiecte în articol: plata anticipata pensii
Parteneri
Programul magazinelor mari din România, de Paște
x close