Antena 3 CNN Actualitate Pompierii din Bucureşti, acuzaţi de un jaf, după ce au intervenit la un incendiu dintr-un magazin de bijuterii. Lipsesc bunuri de 100.000 de euro

Pompierii din Bucureşti, acuzaţi de un jaf, după ce au intervenit la un incendiu dintr-un magazin de bijuterii. Lipsesc bunuri de 100.000 de euro

Mai mulți pompieri din București sunt acuzați de furt, după ce au intervenit la un magazin de bijuterii, dintr-un complex din Capitală, unde a izbucnit un incendiu, în urmă cu doi an. 

de Radu Tiliță    |    10 Feb 2024   •   09:20

Incendiul s-a petrecut în urmă cu doi ani la magazinul Prosper, din Sector 5 al Capitalei.

Abia acum au apărut primele plângeri în cazul proprietarilor de magazine.

Mai exact, unii proprietari de magazine de bijuterii susțin că în urma inventarului făcut după ce pompierii au terminat intervenția, au descoperit faptul că le lipseau din magazine, bijuterii în valoare de 100.000 de euro.

Inițial, aceștia s-au îndreptat către Secția 18, însă pentru că era vorba de o plângere împotriva unor angajați ai MAI, plângerea a fost mutată la Parchetul General.

În tot acest timp nu a fost făcută nicio anchetă. Proprietarii susțin că nu au fost chemați să dea declarații. Reprezentanții ISU susțin că nu s-a deschis nicio cercetare internă.

×
Subiecte în articol: pompieri jaf incendiu bijuteri
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close