Antena 3 CNN Actualitate Premierul Tudose a tunat în ședința de Guvern: „La rectificare vreau banii ăștia. Nu e cu da sau nu”

Premierul Tudose a tunat în ședința de Guvern: „La rectificare vreau banii ăștia. Nu e cu da sau nu”

Premierul Tudose a tunat în ședința de Guvern: „La rectificare vreau banii ăștia. Nu e cu da sau nu”
Sursa foto: Foto: gov.ro
06 Iul 2017   •   18:08

Dana Grecu a difuzat, la emisiunea La ordinea zilei, de la Antena 3, un scurt moment din ședința de guvern de astăzi în care premierul Mihai Tudose i-a cerut ferm ministrului de Finanţe, Ionuţ Mişa, ca la rectificarea bugetară să aloce banii necesari pentru dotarea MAI și MApN.

„Totalul ar fi de 400 de milioane de euro. Dar pentru etapa I, domnule ministru de Finanțe, la rectificare vreau banii ăștia. Nu e cu da sau nu. Da?”, a spus Mihai Tudose, după raportul dat în ședință de ministrul de Interne Carmen Dan.

Carmen Dan a prezentat un raport, realizat de grupul de lucru interministerial, privind necesităţile de dotare şi propunerile pentru îmbunătăţirea componentei de aviaţie MAI şi MApN, pentru executarea în comun a misiunilor în situaţii de urgenţă.

Invitat în emisiune, analistul și sociologul Bogdan Ficeac a subliniat neîncrederea existentă în acest moment în decidenții politici și a afirmat că, pentru moment, România nu pare să aibe o politică anume. ”Ce s-a întâmplat dimineața, după-amiaza nu mai e valabil”, a spus el.
 


 

×
Parteneri
Preşedintele Iranului, găsit mort în elicopterul prăbuşit
x close