Antena 3 CNN Actualitate Primăria care renunţă la iluminatul de Sărbători în acest an

Primăria care renunţă la iluminatul de Sărbători în acest an

Locuitorii Bârladului nu vor putea simți pe deplin anul acesta magia sărbătorilor de iarnă. Primarul a decis că nu va împodobi orașul cu iluminat ornamental. 

Primăria care renunţă la iluminatul de Sărbători în acest an
Sursa foto: pixabay.com
de Silvia Preda    |    05 Noi 2022   •   12:34

Speră măcar să amplaseze un brad de Crăciun în fața Primăriei. Și pentru asta, edilul face apel la cetățeni să doneze bradul.

Dumitru Boroș, edilul Bârladului, a cerut ca toate corpurile de iluminat din Primărie să fie schimbate, iar de iluminat festiv de sărbători nici nu poate fi vorba. Se gândește totuși să agațe câteva ghirlande luminoase în centrul orașului, în dreptul străzii Republicii.

Bârladul, fără iluminat festiv de Sărbători

Pentru al 5-lea an consecutiv, Primăria Bârlad apelează la spiritul civic al cetățenilor care doresc să ofere bradul de Crăciun ce urmează a fi amplasat în fața clădirii Primăriei municipiului. Cei care doresc acest lucru își pot anunța intenția fie la secretariatul Primăriei Bârlad, fie pe pagina de Facebook a instituției.

Pomul va fi împodobit și aprins, ca în fiecare an, de Ziua Națională a României, se anunță pe pagina de socializare a Primăriei Bârlad. 

×
Parteneri
Craterul de pe strada din Slănic Prahova are o adâncime de 18 metri
x close