Antena 3 CNN Actualitate Principele Nicolae și Alina-Maria Binder vor avea un copil

Principele Nicolae și Alina-Maria Binder vor avea un copil

Principele Nicolae a anunțat luni că soția sa Alina-Maria Binder este însărcinată.

Principele Nicolae și Alina-Maria Binder vor avea un copil
Sursa foto: Facebook
01 Iun 2020   •   11:01

”Sunt fericit să vă pot împărtăși bucuria că soția mea, Alina-Maria, este însărcinată cu primul nostru copil, care va veni pe lume în noiembrie. Ocrotit de dragostea părinților și a familiei, copilul nostru va fi educat în respectul strămoșilor și al valorilor tradiționale, în spiritul iubirii și al responsabilității față de țară, în credința în care am fost botezat, ca și bunicul meu, Regele Mihai.”, a transmis principele Nicolae.

Principele Nicolae și Alina-Maria Binder s-au căsătorit în 2018, însă membrii Casei Regale a României nu au participat la eveniment.

Nicholae Medforth-Mills este fiul principesei Elena a României şi al lui Robin Medforth-Mills. Este născut pe 1 aprilie 1985, în Meyrin, Elveţia. A primit titlul de principe la împlinirea vârstei de 20 de ani. În data de 1 august 2015, Majestatea Sa Regele Mihai a semnat un document prin care i-a retras nepotului său Nicolae titlul de „Principe al României” și calificativul de „Alteță Regală”, fiind exclus din linia de succesiune la Coroana României.

Fostul principe Nicolae și Alina-Maria Binder au apărut în public pentru prima dată împreună în 2016, la botezul copilului Prinţului Jean de Orléans. Însă, cei doi se cunoşteau de mai multă vreme. În septembrie 2014, Alina Binder l-a susţinut pe fostul principe cu o donaţie de 500 de lei pentru Triathlonul pentru promovarea lecturii.

 

×
Subiecte în articol: principele nicolae
Parteneri
Ce pensie va primi un român care a muncit 35 de ani, după noua lege
x close