x close

Fii alături de noi!

Regele Cioabă face meditații la engleză ca să o întâlnească pe Hillary Clinton

de D.G.   •   21 Mar 2016   •   14:57
Regele Cioabă face meditații la engleză ca să o întâlnească pe Hillary Clinton 817
foto: Facebook

Autointitulatul rege al romilor de pretutindeni, Dorin Cioabă, a anunțat, luni, că îi va trimite o scrisoare principalului candidat democrat din SUA, Hillary Clinton, în care o anunță că el îi îndeamnă pe toți cei 300.000 de romi americani să o voteze, potrivit Agerpres.

Romii o susțin pe Hillary Clinton pentru că este o familistă convinsă și deja aceasta a transmis un mesaj de sprijin pentru romii din SUA.

"Și eu, ca președinte al Organizației Internaționale a Romilor, dar și în calitatea mea de rege internațional al romilor, vreau să-i rog pe toți romii din SUA, pe cei care au drept de vot, să voteze la alegerile care vor avea loc în SUA candidatul Partidului Democrat, și anume doamna Hillary Clinton, pentru că ea a arătat o deschidere către comunitatea noastră de romi. (...) Ca femeie, Hillary Clinton a arătat că este o persoană care ține foarte mult la familia ei. Chiar dacă a fost la un pas să se destrame, Hillary Clinton a știut cum să gestioneze situația aceea critică. (...) Hillary Clinton a decis să își ierte soțul și să pună mai presus valorile familiei. (...) Și noi romii ne luptăm pentru valorile familiei", a afirmat Cioabă.

Totuși, regele Cioabă se teme că romii sunt deocamdată sceptici și nu au susținut până acum o femeie.

"O mică problemă ar fi și anume aceea că, până acum, romii nu au dat suport unei femei să fie conducătoare", a recunoscut Dorin Cioabă.

poza

Actualitate

Omul de afaceri Vasile Bută a murit

Omul de afaceri Vasile Bută, patronul unei firme de construcții, a murit, scrie jurnaldevrancea.ro. Afaceristul era bolnav și se trata în străinătate, însă în final boala l-a răpus. Vasile...

26 Aug 2016  •  22:30

poza

Show

Miliardarul Richard Branson a fost la un pas de moarte. „Viața mi-a trecut prin fața ochilor”

Celebrul miliardar Richard Branson, patronul companiei aeriene Virgin Air, a dezvăluit, recent, că a fost la un pas de moarte. Branson a suferit un grav accident cu bicicleta., informează...

26 Aug 2016  •  17:19

sati