x close

Fii alături de noi!

Regele Cioabă face meditații la engleză ca să o întâlnească pe Hillary Clinton

de D.G.   •   21 Mar 2016   •   14:57
Regele Cioabă face meditații la engleză ca să o întâlnească pe Hillary Clinton 817
foto: Facebook

Autointitulatul rege al romilor de pretutindeni, Dorin Cioabă, a anunțat, luni, că îi va trimite o scrisoare principalului candidat democrat din SUA, Hillary Clinton, în care o anunță că el îi îndeamnă pe toți cei 300.000 de romi americani să o voteze, potrivit Agerpres.

Romii o susțin pe Hillary Clinton pentru că este o familistă convinsă și deja aceasta a transmis un mesaj de sprijin pentru romii din SUA.

"Și eu, ca președinte al Organizației Internaționale a Romilor, dar și în calitatea mea de rege internațional al romilor, vreau să-i rog pe toți romii din SUA, pe cei care au drept de vot, să voteze la alegerile care vor avea loc în SUA candidatul Partidului Democrat, și anume doamna Hillary Clinton, pentru că ea a arătat o deschidere către comunitatea noastră de romi. (...) Ca femeie, Hillary Clinton a arătat că este o persoană care ține foarte mult la familia ei. Chiar dacă a fost la un pas să se destrame, Hillary Clinton a știut cum să gestioneze situația aceea critică. (...) Hillary Clinton a decis să își ierte soțul și să pună mai presus valorile familiei. (...) Și noi romii ne luptăm pentru valorile familiei", a afirmat Cioabă.

Totuși, regele Cioabă se teme că romii sunt deocamdată sceptici și nu au susținut până acum o femeie.

"O mică problemă ar fi și anume aceea că, până acum, romii nu au dat suport unei femei să fie conducătoare", a recunoscut Dorin Cioabă.

poza

Actualitate

O ploaie de 30 de minute a transformat parcarea unui mall în piscină

Parcarea unui mall din Bacău s-a transformat în piscină după o ploaie torențială de 30 de minute. Un bărbat a profitat de moment și s-a apucat să înoate în parcarea plină de...

26 Iun 2016  •  16:04

poza

Show

Nicoleta Luciu, despre relația cu soțul ei: Face foarte rar asta

Nicoleta Luciu a mărturisit că este complimentată foarte rar de soțul ei Zsolt Csergo, deși în 1999 frumuseţea ei a fost apreciată şi răsplătită cu titlul de ”Miss România”, potrivit ca...

26 Iun 2016  •  15:45

sati