Antena 3 CNN Actualitate Religie MESAJE DE SFINȚII CONSTANTIN ŞI ELENA. Ce urări le puteți face celor dragi

MESAJE DE SFINȚII CONSTANTIN ŞI ELENA. Ce urări le puteți face celor dragi

MESAJE DE SFINȚII CONSTANTIN ŞI ELENA. Ce urări le puteți face celor dragi
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    21 Mai 2017   •   09:29

MESAJE DE SFINȚII CONSTANTIN ŞI ELENA. Azi, de ziua numelui, iti urez si eu sa fii iubit(a) si sa ai parte de tot ce iti doresti. La multi ani!

MESAJE DE SFINȚII CONSTANTIN ŞI ELENA. Felicitari dragul meu cu ocazia aceastei zile. Iti urez sa fii mereu sanatos, energic si plin de bucurie. La multi ani!

MESAJE DE SFINȚII CONSTANTIN ŞI ELENA. Fie ca aceasta zi sa-ti dechida poarta unui viitor plin de succese, Dumnezeu sa-ti dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, sanatate, impliniri si multa iubire! La multi ani!

MESAJE DE SFINȚII CONSTANTIN ŞI ELENA. Fie ca din aceasta zi sfanta, in drumul lin al vietii dvs., sa rasara mereu cate-o raza de soare care sa va aduca fericire si bucurie. Va doresc multa sanatate, sa aveti sufletul curat si toate dorintele sa vi se implineasca. La multi ani!

MESAJE DE SFINȚII CONSTANTIN ŞI ELENA. Fie ca Dumnezeu sa decoreze fiecare raza de soare care ajunge la tine cu succes, fericire si prosperitate. La multi ani! La multi ani!

MESAJE DE SFINȚII CONSTANTIN ŞI ELENA. Sfintii Constantin si Elena sa te calauzeasca mereu! Sa-ti dea Domnul sanatate, judecata inteleapta, viata lunga pamanteasca, ce doresti sa se implineasca!

×
Subiecte în articol: Sfintii Constantin si Elena
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close