Antena 3 CNN Actualitate La Vatican s-a băut șampanie românească. Delegația României a oferit 220 de sticle de spumant pentru garda Sfântului Scaun

La Vatican s-a băut șampanie românească. Delegația României a oferit 220 de sticle de spumant pentru garda Sfântului Scaun

La Vatican s-a băut şampanie românească. Delegația României a oferit 220 de sticle de spumant pentru garda Sfântului Scaun.

La Vatican s-a băut șampanie românească. Delegația României a oferit 220 de sticle de spumant pentru garda Sfântului Scaun
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Andreea Ştefan    |    09 Mai 2023   •   17:37

La Vatican, în data de 6 mai 2023, noile gărzi, 23 de tineri din diferite cantoane elvețiene, au depus jurământul solemn în fața reprezentantului Sfântului Părinte.

Corpul Gărzii Elvețiene Pontificale este cea mai longevivă armată din lume, care se ocupă de paza și protecția papei și a succesorilor săi, precum și a Colegiului cardinalilor pe timpul perioadei de "sede vacante".

Delegația României a OEVE, înainte de ritualul schimbării Gărzii Elvețiene de la Vatican, a oferit 220 de sticle de spumant fabricat in Șimleul Silvaniei. 

Este un vin natural din gama de lux care are nevoie de 3- 4 ani pentru maturare.

Corpul Gărzii Elvețiene Pontificale este cea mai longevivă armată din lume care se ocupă de paza și protecția papei și a succesorilor săi.

×
Subiecte în articol: Şimleul Silvaniei Vatican
Parteneri
100 de blocuri din Bucureşti, fără apă caldă până pe 1 mai!
x close