Antena 3 CNN Actualitate Sănătate Toți șefii Caselor de Sănătate au picat rușinos examenul. CNAS: Nimeni nu va fi dat afară

Toți șefii Caselor de Sănătate au picat rușinos examenul. CNAS: Nimeni nu va fi dat afară

Toți șefii Caselor de Sănătate au picat rușinos examenul. CNAS: Nimeni nu va fi dat afară
Sursa foto: Foto: pixabay.com
04 Mar 2016   •   19:07
Toți șefii Caselor de Asigurări de Sănătate au picat rușinos examenul, joi, astfel că acum Casa Națională de Asigurări de Sănătate este obligată să reia concursul pentru toate cele 42 de posturi de președinte – director general al caselor de sănătate județene, informează Cursdeguvernare.ro.
 
Cele 42 de funcții erau ocupate interimar de anul trecut, deoarece contractele de management au încetat pe 30 octombrie, când au fost actualizați indicatorii de performanță din contracte.
 
Dintre cei 47 de participanți, niciunul nu a trecut de proba scrisă, care i-ar fi dus în etapa finală, interviul.
 
Un singur concurent s-a apropiat de 50 de puncte, în condițiile în care minimul necesar pentru promovarea concursului a fost de 70 de puncte din 100.
 
Dragoș Frumosu: Sunt lucruri acolo de care te lovești zi de zi
 
Dragoș Frumosu, liderul Sindicatelor din Industria alimentară, s-a arătat uimit de această situație, mai ales că ”sunt lucruri acolo de care te lovești zi de zi”. ”Ar fi trebuit ca din CV să demonstrezi că ai o oarecare experiență în aceste chestiuni”, a spus Dragoș Frumosu, vineri, la emisiunea La ordinea zilei, de la Antena 3.

Șeful CNAS: Niciun candidat nu va fi dat afară

Absolut toți candidații la șefia CNAS-urilor județene au picat examenul pentru funcție, dar niciunul dintre ei nu va fi dat afară, a spus, vineri, șeful CNAS, Vasile Ciurchea, la Antena 3.
 
”Nu poți să îi dai afară, dacă nu au luat un examen. Sunt funcționar publici”, a asigurat președintelele Casei Naționale de Asigurări de Sănătate, Vasile Ciurchea, vineri, la emisiunea La ordinea zilei, de la Antena 3.

×
Parteneri
Sondaj pentru Primăria Capitalei. Candidaţii care pierd voturi
x close