Antena 3 CNN Actualitate Sejur de coşmar pentru turiştii din Eforie Nord. Lucrările la extinderea plajelor i-au alungat din staţiune

Sejur de coşmar pentru turiştii din Eforie Nord. Lucrările la extinderea plajelor i-au alungat din staţiune

Sejur de coşmar pentru turiştii din Eforie Nord. Lucrările la extinderea plajelor i-au alungat din staţiune
Sursa foto: Foto captura Antena 3
10 Aug 2015   •   18:38

Pentru sute de oameni, vacanţa pe litoralul românesc s-a transformat într-un coşmar. În Eforie Nord turiştii s-au trezit astăzi cu o adevărată viitură printre şezlonguri din cauza lucrărilor de refacere a plajelor.

Oamenii revoltaţi îşi cer drepturile, iar administratorii plajelor îşi calculează pierderile.

Sute de persoane s-au trezit în mijlocul viiturii,  nu din cauza vremii, ci din cauza unor lucrări de renovare a plajelor distruse.

Turiştii au încercat să le ceară exlicaţii muncitorilor, dar nu au primit niciun răspuns. Aceştia nu s-au deranjat nici măcar să delimiteze zona în care se fac lucrări.

De câteva zile, compania care efectuează lucrările de extindere a plajelor a adus un vapor care aspiră cu pompe uriaşe nisip şi pietriş de pe fundul mării şi-l aduce la mal printr-o conductă. Pe lângă turişti şi administratorii de plaje sunt disperaţi. Pentru ei, pierderile sunt uriaşe.

La începutul anului conducerea companiei anunţa că în perioada 15 aprilie - 15 septembrie lucrările vor fi sistate.  Proiectul de refacere a plajelor a demarat toamna trecută şi este finanţat cu bani europeni. Valoarea investiţiei este de 170 de milioane de euro.

×
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close