Antena 3 CNN Actualitate Social Mihai Fifor, reacție după dezvăluirile lui Liviu Dragnea: ”Statul Paralel există și se manifestă de mulți ani

Mihai Fifor, reacție după dezvăluirile lui Liviu Dragnea: ”Statul Paralel există și se manifestă de mulți ani

Mihai Fifor, reacție după dezvăluirile lui Liviu Dragnea: ”Statul Paralel există și se manifestă de mulți ani
14 Mar 2018   •   20:27

Ministrul Apărării, Mihai Fifor, a avut o primă reacție după ce Liviu Dragnea a făcut dezvăluiri cu privire la formarea Guvernului din 2012.

”Asistăm la un film cu mai multe etape. Să nu separăm ceea ce relatează Liviu Dragnea, în speță modul brutal de imixtiune al instituțiilor statului paralel în viața unui partid politic și în formarea unui Guvern într-o țară democratică și să ne gândim la episodul cu Sufrageria 2009, un episod investigat. Toate aceste lucruri ne duc la gândul că o construcție paralelă există și se manifestă de mulți ani. Eu nu acuz instituțiile în sine, ci grupări de oameni. Ceea ce a spus Dragnea aseară trebuie să ne îngrijoreze. Presiunea e tot mai mare. Avem o societate divizată puternic, avem instituții ale statului care nu mai funcționează la parametrii optimi. România, în momentul de față, are nevoie de o gură de oxigen. Noi trăim într-un context extrem de tulbure.”, a declarat Mihai Fifor, la Antena 3.

×
Subiecte în articol: Dragnea
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close