Antena 3 CNN Actualitate Social Firea cere sprijinul Guvernului pentru problema RADET: Trebuie 3,5 milioane de euro pentru reparații

Firea cere sprijinul Guvernului pentru problema RADET: Trebuie 3,5 milioane de euro pentru reparații

Firea cere sprijinul Guvernului pentru problema RADET: Trebuie 3,5 milioane de euro pentru reparații
de M.Z.    |    28 Iun 2016   •   12:37

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a solicitat marți sprijinul Guvernului pentru problema RADET.

Potrivit lui Firea, este nevoie de 3,5 milioane de euro pentru reparații.

Întrebată dacă Primăria nu ar putea să facă aceste reparații din bani proprii, având în vedere că fosta echipă a Consiliului general nu a aprobat propunerea, Gabriela Firea a răspuns:

”Ar trebui să intrăm într-un proces de licitații, de achiziții și ar dura foarte mult. Am ajunge în aceeși situație precum cu țânțarii, în care vorbim în luna iulie despre stârpirea țânțarilor, când acea licitație trebuia să se facă iarna. Acum, ne pregătim pentru iarnă, vara. Pentru că așa face orice om gospodar”, a spus Firea.

În urmă cu o săptămână, liderul Sindicatului Liber Independent din RADET, Ioana Stoica, atrăgea atenția asupra faptului că se împlinesc aproape trei luni de când ELCEN a pus poprire pe conturile RADET.

"Ceea ce facem este o cârpeală. În momentul în care se va pune căldura în funcțiune, cârpeala asta se sparge iar. Nu neapărat pe sudură, pentru că avem sudori specialiști, dar pe lângă ea va sparge în continuare. (...) Dacă oamenii din RADET ar avea bani să intervină... Măcar un milion dacă lăsa ELCEN, numai pentru reparații și salarii, nu era nicio problemă", a precizat ea.

Citiți și RADET: Bucureștenii din cartierele Colentina și Pantelimon, FĂRĂ APĂ CALDĂ pe termen nedeterminat

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea RADET reparatii
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close