Antena 3 CNN Actualitate Social Un bloc din Capitală a ars timp de peste șase ore. Pompierii au decopertat mansarda, ca să lichideze incendiul

Un bloc din Capitală a ars timp de peste șase ore. Pompierii au decopertat mansarda, ca să lichideze incendiul

Un bloc din Capitală a ars timp de peste șase ore. Pompierii au decopertat mansarda, ca să lichideze incendiul
09 Mar 2016   •   14:17
UPDATE 14.17 - Focul arde mocnit la blocul din Capitală, dar pompierii nu au plecat încă de acolo, pentru că vor să se asigure că au lichidat incendiul.
 
Cauza deflagrației pare să pornit de la un frigider care a făcut scurtcircuit, iar din cauza materialelor de proastă calitate cu care a fost ridicat blocul, incendiul s-a extins cu repeziciune, spun pompierii.
 
UPDATE 12.20 - Și acum, focul arde mohnit la blocul din Capitală, unde pompierii se chinuie de ore întregi să stingă incendiul.
 
Pompierii au reușit să decoperteze învelișul metalic al blocului și au ajuns astfel cu furtunurile cu apă la focarele incendiului.

UPDATE 11.13
- Sunt cinci ore de când pompierii se luptă cu focul și se chinuie să lichideze incendiul izbucnit într-un bloc de cinci etaje de pe bulevardul 1 Decembrie din Capitală.
 
Pompierii încearcă să spargă acoperișul de metal de la mansarda blocului, pentru a avea un acces mai mare la sursa focului.
 
Constructorul nu a folosit materiale de calitate atunci când a ridicat blocul, spun pompierii.
 
Potrivit Institutului pentru Situații de Urgență (ISU), 400 de persoane au fost evacuate și cinci oameni au primit îngrijiri medicale.
 
 
”Intervenția este una dificilă din cauză că incendiul se manifestă sub acoperișul de tablă, o zonă greu accesibilă, cu degajări mari de fum. Pompierii acționează atât din interior, cât și din exterior. Până în acest moment nu au fost înregistrate victime, dar echipale medicale sunt la fața locului, pregătite să intervină”, spune Departamentul pentru Situații de Urgență, într-o postare pe Facebook. 
 
 
Incendiu puternic în această dimineață în Capitală, la mansarda unui bloc de pe bulevardul 1 Decemebrie. La fața locului...

Posted by Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă on 8 Martie 2016

×
Subiecte în articol: incendiu
Parteneri
Poliţist mort în prima zi de Paşte, la Galaţi
x close