Antena 3 CNN Actualitate Social Un manelist din Vâlcea a scăpat de închisoare, după ce a fost acuzat că a violat o minora de 12 ani

Un manelist din Vâlcea a scăpat de închisoare, după ce a fost acuzat că a violat o minora de 12 ani

Un manelist din Vâlcea a scăpat de închisoare, după ce a fost acuzat că a violat o minora de 12 ani
23 Mai 2019   •   13:29

Sergiu Chiţişi, un cântăreț de manele din Vâlcea, este acuzat că împreună cu un fotbalist, care între timp a murit, au răpit şi violat o fată de 12 ani. În faţa anchetatorilor, victima a explicat desfăşurarea evenimentelor şi a transmis polițiștilor că a încercat să fugă, însă cei doi au împins-o înapoi în maşină şi obligată să întreţină raporturi sexuale.

Sergiu Marian Chiţişi a susţinut că nu se simte nevinovat, fiindcă minora cu care a făcut sex nu arăta la momentul respectiv de 12 ani, ci de 20.

După ce au fost obligaţi să redeschidă dosarul, procurorii care au efectuat cercetări l-au clasat din nou, după câteva luni. Şi de această dată, avocatul Laurenţiu Cazan a contestat ordonanţa de clasare, iar judecătorii i-au dat iarăşi dreptate şi au cerut ca manelistul Chiţişi să fie cercetat pentru act sexual cu un minor, potrivit spynews.ro.

„Dezamăgită de faptul că Parchetul a clasat pentru a treia oară dosarul, părinţii victimei au decis să renunţe la luptă şi nu m-au mai contactat, pentru a contesta decizia, în instanţă. Astfel, dosarul a fost clasat definitiv, în pofida tuturor probelor”, a declarat, ieri, Laurenţiu Cazan, avocatul fetiţei.

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close