Antena 3 CNN Actualitate Social Un tânăr din România a ajuns în topul Forbes cu o afacere unică

Un tânăr din România a ajuns în topul Forbes cu o afacere unică

Un tânăr din România a ajuns în topul Forbes cu o afacere unică
Sursa foto: Foto: Burtea Ionel/ Facebook
03 Mai 2018   •   14:49

Un tânăr din Țicleni, județul Gorj, la numai 22 de ani, a ajuns în topul Forbes al antreprenorilor sub 30 de ani, cu un produs unic pe piața din România. Ionel Burtea a plantat mure pe terenul de la bunici, iar din fructele zemoase a făcut vin. An de an, și-a extins afacerea iar acum ajunge să producă 10.000 de sticle pe an!

În scurt timp, ideea lui a dat roade, astfel că și-a extins capacitățile de producție, arată gorj-domino.ro. Hectarul de pământ s-a transformat în două, ajungând în prezent la cinci hectare cu mure și 50 de ari!

Fructele procesate s-au transformat într-un produs unic la noi, vinul de mure. Tânărul antreprenor a reușit să producă la început 700 de sticle de Berry Wine dar în viitorul apropiat producţia ar putea ajunge la 10.000 de unităţi. Ideea lui Ionel Burtea a devenit cunoscută după recenta sa participare la evenimentul Forbes 30 sub 30, „un proiect care radiografiază mediul de business al tinerilor lideri sau antreprenori, aducându-i în prim-plan pe aceia care au reușit să rupă clișee, să facă o diferență pozitivă în societate. Sunt inovatorii din industriile care revoluționează lumea”, potrivit descrierii revistei.

×
Subiecte în articol: tanar România Forbes afacere
Parteneri
Schimbare importantă pentru călătorii ce trec prin Gara de Nord
x close