Antena 3 CNN Actualitate Social România, ţara cu cele mai mari venituri obţinute din videochat

România, ţara cu cele mai mari venituri obţinute din videochat

Tot mai mulţi tineri din România aleg să lucreze în industria de videochat pentru un job care nu necesită mult efort, dar care le aduce venituri colosale.

de Redacția Antena 3 CNN    |    19 Iul 2023   •   10:28

România este pe primul loc în lume la videochat, urmată de Columbia şi Rusia. Ponderea pieţei de videochat din ţara noastră este de 6% din PIB, asta pentru că peste 200.000 de femei şi bărbaţi lucrează ca modele şi alte 100.000 de angajaţi asigură suportul tehnic. De asemenea, 5.000 de firme au fost înregistrate la ANAF cu acest domeniu de activitate. 

 "Această meserie nu reclamă un nivel de educație foarte ridicat. România nu stă foarte bine cu educația. În plus, ţara noastră a fost extrem de tolerantă în ceea ce înseamnă exploatarea femeii. România este principala ţară de export a femeii în Europa. 

Românilor le place să câştige mulţi bani într-un timp foarte scurt. Dacă tinerii ar fi avut un nivel financiar şi educațional mai înalt, ar fi încercat şi alte meserii, dar mirajul banilor din această meserie este greu de evitat pentru că sumele de bani sunt de ordinul miilor de euro pe lună. 

Sunt puţine domeniile care oferă aceşti bani fără muncă", a declarat Gelu Duminică, sociolog. 

Citeşte şi: Frații Andrew și Tristan Tate rămân în arest la domiciliu. Decizia instanței nu este definitivă

×
Subiecte în articol: videochat bani
Parteneri
Prognoza meteo actualizată pentru minivacanța de 1 mai și Paște
x close