Antena 3 CNN Actualitate Surpriză pentru liderul PNL care a luat 3,60, la BAC. Cum i s-a modificat nota la română, după contestație

Surpriză pentru liderul PNL care a luat 3,60, la BAC. Cum i s-a modificat nota la română, după contestație

Prim-vicepreședintele PNL Vrancea, Daniel Moroșanu a obținut încă 15 sutimi în plus, în urma recorectării lucrării sale la Limba Română, care a fost inițial notată cu 3,60. Prin urmare, liderul PNL, în vârstă de 42, de ani nu reușește să promoveze bacalaureatul sesiunea aceasta.

Surpriză pentru liderul PNL care a luat 3,60, la BAC. Cum i s-a modificat nota la română, după contestație
Sursa foto: Facebook Daniel Moroșanu
de Cristina Tudorache    |    05 Iul 2020   •   13:02

Daniel Moroşanu, prim-vicepreşedinte al PNL Vrancea, în vârstă de 42 de ani, a susţinut examenul maturităţii la Liceul din Vidra. Deși a susținut că se așteaptă la o notă de trecere după recorectare, comisia a decis ca lucrarea la Limba Română a liderului PNL să primească în plus doar 15 sutimi, nota finală a lui Daniel Moroșanu fiind 3,75. 

La celelalte probe, Moroşanu obținuse 7.55 la Istorie și 8.65 la Geografie.

Daniel Moroșanu este adjunctul ministrului „grindă” - Ion Ștefan, care conduce Ministerul Dezvoltării, unul dintre cele mai importante portofolii din Guvern, cu cel mai mare buget. 

Daniel Moroșanu a susținut înainte de afișarea rezultatelor că a învățat și speră să obțină note bune. El a mărturisit că este prima dată când susține examenul maturității.

Întrebat ce l-a determinat să susțină probele anul acesta, liderul PNL a spus: ”Nu m-a determinat ceva anume. Am vrut să trec acest examen pentru mine personal, să repar o greșeală a trecutului.”

 

×
Subiecte în articol: PNL nota bac
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close