Antena 3 CNN Actualitate Tatăl poliţistului Bogdan Gigină, strigăt disperat de ajutor: "Spuneţi adevărul!"

Tatăl poliţistului Bogdan Gigină, strigăt disperat de ajutor: "Spuneţi adevărul!"

Tatăl poliţistului Bogdan Gigină, strigăt disperat de ajutor: "Spuneţi adevărul!"
Sursa foto: sursa: Facebook
19 Aug 2016   •   17:27

Au trecut zece luni de când poliţistul Bogdan Gigină a murit în urma unui accident pe când se afla în coloana oficială a lui Gabriel Oprea. Nemulţumiţi de faptul că nimeni nu a fost tras la răspundere pentru cele întâmplate, părinţii tânărului de 28 de ani fac mărturisiri tulburătoare, scrie cancan.ro.

Ziua de 20 august 2015 va rămâne una extrem de tristă în istoria Poliţiei Române. În acea seară, Gabriel Oprea, pe atunci ministru al Afacerilor Interne, se întorcea numai el ştie de unde, însoţit de coloana oficială. Pe strada Ştirbei Vodă, poliţistul care deschidea coloana a căzut într-o groapă adâncă de doi metri, prost semnalizată. Bogdan Gigină, în vârstă de 28 de ani, şi-a pierdut viaţa câteva ore mai târziu, la Spitalul Universitar din Capitală. Tânărul a lăsat în urma lui o soţie văduvă şi doi părinţi distruşi de durere. Au trecut zece luni de atunci, iar ancheta a stangnat. Nimeni nu a plătit pentru moartea lui Bogdan, motiv pentru care părinţii acestuia nu îşi găsesc liniştea. Plâng noapte şi zi fără încetare, au zeci de întrebări fără răspuns şi caută un motiv pentru a merge mai departe.

De altfel, durerea insuportabilă se poate citi printre rândurile de mai jos, ce aparţin tatălui lui Bogdan Gigină, şi el poliţist de meserie: “”Cine este vinovat de moartea lui Bogdan? Superiorii Brigăzii Poliţiei Rutiere? Ministrul Gabriel Oprea? Firma de gaze? Sunt vinovaţi în egală măsură cu toţii. Pentru noi, părinţii, singura vină a lui Bogdan este aceea că s-a supus ordinului unor mizerabili, care habar nu au de regulamentul intern al instituţiei, precum şi de legile acestei ţări. Spun asta pentru că ştiu că, în seara zilei de 20 octombrie 2015, Bogdan a refuzat să asigure traseul ca antemergător, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile...''

Mai mult, pe cancan.ro

×
Subiecte în articol: Bogdan Gigină
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close