Antena 3 CNN Actualitate Traian Băsescu sau Bianca Drăguşanu? Cine este mai nociv? Iată răspunsul lui Răzvan Zamfir

Traian Băsescu sau Bianca Drăguşanu? Cine este mai nociv? Iată răspunsul lui Răzvan Zamfir

Traian Băsescu sau Bianca Drăguşanu? Cine este mai nociv? Iată răspunsul lui Răzvan Zamfir
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    10 Dec 2013   •   20:09

Secretarul general adjunct al PC, Răzvan Zamfir, consideră că CNA ar trebui spună posturilor TV să difuzeze avertismente atunci când transmit declaraţiile preşedintelui Traian Băsescu, atenţionând, spre exemplu, ce efecte poate avea consumul de alcool.

 
"Nu ştiu dacă Traian Băsescu ar trebui interzis, dar cred că Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) ar trebui să se autosesizeze şi să spună posturilor TV care difuzează declaraţiile lui Traian Băsescu să pună diferite avertismente - poate conţine limbaj licenţios consumul de alcool, în excesiv dăunează grav sănătăţii (...)
 
Problema cu Traian Băsescu e că mesajele sale sunt aceleaşi în ultimele luni şi au devenit mai greu de perceput. Conferinţa de azi a început cu o concluzie, în mai puţin de cinci minute a lansat patru atacuri la persoană, a făcut o legătură între TVR şi Ministerul Agriculturii - nu ştiu dacă Domnia Sa a înţeles ce voia să spună", a comentat secretarul general adjunct al PC, Răzvan Zamfir, marţi, la emisiunea La ordinea zilei, de la Antena 3.
 
În plus, Zamfir a făcut o paralelă între Bianca Drăguşanu şi Traian Băsescu, spunând că nu ştie care e mai nociv.
 
"Având în vedere că CNA e o instituţie echidistantă politic, mă gândeam că ar trebui să se sesizeze şi în cazul de faţă. Nu ştiu dacă Bianca Drăguşanu e mai nocivă publicului telespectator decât nişte declaraţii ale lui Traian Băsescu care induc numai confuzie", a apreciat politicianul.

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close